Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αμαλία Τουράνη: Το νέο ξέσπασμα κατά του Ηλία Καμπακάκη – Για αυτό μιλάει δημόσια!

Η νέα ανάρτηση της Αμαλίας Τουράνη για τον Ηλία Καμπακάκη

Αμαλία Τουράνη: Το νέο ξέσπασμα κατά του Ηλία Καμπακάκη – Για αυτό μιλάει δημόσια!

Τεταμένες είναι οι σχέσεις του Ηλία Καμπακάκη και της πρώην συζύγου του, Αμαλίας Τουράνη, μετά τη δημοσία καταγγελία που έκανε η ίδια για τον τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, η Αμαλία Τουράνη είχε προχωρήσει σε μια σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τις οποίες κατηγορούσε τον πρώην σύζυγό της για ξυλοδαρμό, όσο εκείνη βρισκόταν σε περίοδο εγκυμοσύνης.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο δικηγόρος του Ηλία Καμπακάκη, Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Mega, απάντησε στις κατηγορίες που δέχτηκε ο τραγουδιστής από την Αμαλία Τουράνη. Ωστόσο, οι δηλώσεις του δικηγόρου ολοκληρώθηκαν με ένα μεγάλο «Γιατί τώρα;», μιας και η γυναίκα καταγγέλλει περιστατικά που συνέβησαν πριν από κάποια χρόνια.

Θέλοντας να δώσει τη δική της απάντηση, η Αμαλία Τουράνη έκανε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, στην οποία έγραψε -μεταξύ άλλων- τα εξής:

«Γιατί τώρα; Γιατί δίνω τον αγώνα μου καθημερινά δίπλα σε αυτό το παιδί και εσύ βάζεις μόνο εμπόδια. Γιατί ένα παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς και όχι μέσω δικηγόρου. Γιατί είδαμε το θαύμα στο σπίτι μας και εσύ την εγκατέλειψες πάνω στην αρρώστια της, ενώ σε είχε ανάγκη. Γιατί την ανάγκασες να γκρεμίσει το πρότυπο του πατέρα που είχε φτιάξει και να μπορέσει να ζήσει χωρίς αυτό.

Γιατί γεμίζεις τα μαγαζιά με κόσμο που υποστήριξε το παιδί μας και πρέπει να μάθει την αλήθεια. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα γιατί τώρα ένιωσα έτοιμη. Γιατί ενώ σε χρειαζόταν δύο χρόνια, δεν μπόρεσε να σε βρει πουθενά και κανέναν σας.

Γιατί ενώ ήσουν βράχος το 2017, εσύ το 2020 αποδείχθηκες λάσπη, απουσιάζοντας μέχρι και σήμερα από τη ζωή της. Γιατί αυτή η φωτογραφία ανέβηκε για να μην ξεχάσουμε τις δυσκολίες και εσύ μας ανάγκασες να δυστυχήσουμε κι άλλο μετά απ’ αυτές».

Η ανάρτησή της:

Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό – Τι λέει ο δικηγόρος του

Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αμαλία Τουράνη, πρώην σύζυγος του Ηλία Καμπακάκη, καταγγέλλει ότι ο τραγουδιστής την ξυλοκόπησε ενώ ήταν έγκυος στην κόρη τους.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY