Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αλέξης Παππάς: Το μεγάλο λάθος του Σάκη Κατσούλη

Ο Αλέξης Παππάς σχολίασε την κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Σάκη Κατσούλη.

Αλέξης Παππάς: Το μεγάλο λάθος του Σάκη Κατσούλη

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μπει ξανά στο «Survivor», ο Αλέξης Παππάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και απάντησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την μητέρα του, αλλά και στη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο σήμερα. Παράλληλα, δε δίστασε να σχολιάσει την κόντρα του τραγουδιστή με τον Σάκη Κατσούλη.

Όσα είπε ο Αλέξης Παππάς στην καλοκαιρινή εκπομπή του Open

«Όλο αυτό το διάστημα, είδα έναν Τριαντάφυλλο να κρατά μια στάση συγκεκριμένη ως προς τον Σάκη Κατσούλη, αλλά ο Σάκης, απ’ ότι φάνηκε, έκανε το μεγάλο λάθος να είναι παρέα με τον Κόρομι.

Αυτό ήταν κάτι που με γέμισε ερωτηματικά. Άρχισα να πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος ετοιμάζεται να πάρει το “αίμα” του πίσω για το επόμενο Survivor. Και πήγαμε χθες και φάγαμε μπριζόλες για να ετοιμάσουμε το στομάχι μας για το Survivor», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Μετά την προβολή των δηλώσεών του, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Με τον Αλέξη Παππά είμαστε πολύ φίλοι. Πραγματικά, αυτή η σχέση κρατάει αρκετό καιρό και θα συνεχίσει να κρατάει γιατί ο Αλέξης, πραγματικά ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY