Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αλεξία Τράικο: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της στο GNTM

Όσα έγραψε στην πρώτη ανάρτησή της μετά το τέλος του reality…

Αλεξία Τράικο: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της στο GNTM

Η Αλεξία Τράικο είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού κύκλου του GNTM!

Το νεαρό μοντέλο κατάφερε να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, να εστιάσει στις οδηγίες και τις συμβουλές των κριτών και των coaches και τελικά να φέρει στο πλατό ένα άρτιο αποτέλεσμα, ικανό να τη φτάσει στην κορυφή. Η Αλεξία Τράικο είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα κι έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη!




Λίγες ώρες μετά το τέλος του τελικού του reality μοντέλων, η Αλεξία Τράικο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά. Πρόκειται για ένα βράδυ που θα της μείνει αναμφίβολα αξέχαστο, αφού πέρα από τον τίτλο του επόμενου next top model της Ελλάδος κέρδισε 50.000€, μία υποτροφία σε ιδιωτική σχολή, κοσμήματα, ένα αυτοκίνητο και ένα συμβόλαιο με εταιρεία καλλυντικών.




Όσα έγραψε η Αλεξία Τράικο

«That’s all folks! Τα λόγια είναι περιττά (άλλωστε τα έχουμε πει όλα τοοοσο καιρό) αλλά νιώθω την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ και τεράστιο σας αγαπώ. Για τις συμβουλές, τα μαθήματα αλλά κι για τις κριτικές @vickykaya_ @anastasiossofroniou @yiorgoskaravas_official Γιατί δεν ήσασταν απλά coaches, ήσασταν διπλα μου σε όλα @maryvitinaros @christosbir Για όλες τις όμορφες αναμνήσεις και για όλες τις φορές που πραγματικά με ακουσατε @cotytyco @katya_kizima @georgianna_ioak @yeva.bond__ @lexyscissors @novakmikaela @maramarlii @iriniand_

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY