Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Συγκινεί με τη φιλανθρωπική του δράση

Τη φιλανθρωπική του δράση συνέχισε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, δίνοντας μία μοναδική παράσταση για τα παιδιά του ιδρύματος «H Θεοτόκος».

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Συγκινεί με τη φιλανθρωπική του δράση

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε άλλη μία φορά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Ο γνωστός κωμικός, ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής έδωσε μία μοναδική παράσταση στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου για τα παιδιά του ιδρύματος «H Θεοτόκος», το οποίο παρέχει υπηρεσίες ειδικής εκπαίδευσης και θεραπείας σε παιδιά προσχολικής ηλικίας από 2,5- 5 ετών (πρώιμη παρέμβαση) και εφήβους από 14-20 ετών, με αναπτυξιακή ανωριμότητα, νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος.

Επίσης, παρέχει επαγγελματική κατάρτιση και εργασιακή αποκατάσταση σε ενήλικες νέους/ες από 20-35 ετών και υποστηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον τους και παρεμβαίνει όταν είναι αναγκαίο.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία παρακάτω, κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 2.000 ευρώ, τα οποία δώρισε μαζί με τον πρόεδρο του σχολείου «Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου».

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσουβέλας προχώρησε μία αξιέπαινη ενέργεια, αφού το καλοκαίρι (λίγο καιρό μετά το τρομακτικό περιστατικό με τον Κρίστιαν Έρικσεν στο Euro 2020) βοήθησε για την δωρεά απινιδωτή σε αθλητικό κέντρο στην περιοχή του, στα Άνω Λιόσια.

Το προηγούμενο διάστημα ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είχε εξασφαλίσει συνολικά 100 μερίδες φαγητού (20 μερίδες κάθε Δευτέρα) για το ορφανοτροφείο Θηλέων της Λαμίας.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY