Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Νατάσα Καλογρίδη: Τα πρώτα πλάνα από την επιστροφή τους από τις Μαλδίβες

Μοναδικές στιγμές σήμερα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Νατάσα Καλογρίδη: Τα πρώτα πλάνα από την επιστροφή τους από τις Μαλδίβες

Μοναδικές στιγμές σήμερα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η εκπομπή είχε αποκλειστικά πλάνα από την άφιξη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη στο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά το Πάσχα στις Μαλδίβες.

Το ζευγάρι έφτασε στην Αθήνα με την ηθοποιό να εμφανίζεται με ασυνήθιστα casual look. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη το ζευγάρι έφτασε στην Αθήνα χθες το βράδυ, με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να επιστρέφει σπίτι του. Αντίθετα η Νατάσα έμεινε στο γνωστό ξενοδοχείο απέναντι από το Ελ. Βενιζέλος καθώς σήμερα νωρίς το πρωί, το ζευγάρι πετούσε για Βενετία!

Δείτε το βίντεο με όσα ανέφεραν στην πρωινή εκπομπή του Star.

Λίγο αργότερα στην εκοπμπή του Star προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της Νατάσας Καλογρίδη, λίγο πριν το ταξίδι του ζευγαριού στην Ιταλία.

Η ηθοποιός σήμερα το πρωί στις 6:00 εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο μαζί με το Νίκο Κοκλώνη. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή, στο Celbrity Travel, η ηθοποιός θα «πρωταγωνιστεί» σε δύο επεισόδια.

«Πάμε να γονδολάρουμε!», είπε αρχικά η Νατάσα Καλογρίδη και συνέχισε: «Ξέρω να περνάω καλά!». Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο απάντησε διπλωματικά: «Ποιος Αλέξανδρος; Ο κ. Λυκουρέζος είναι δικηγόρος. Δικηγορεύει και αγορεύει… Μας θέλουν μαζί; Να μας προξενέψετε!».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY