Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Άκης Πετρετζίκης-Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση της κόρης τους

Οι φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη.

Άκης Πετρετζίκης-Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση της κόρης τους

Την κόρη τους βάφτισαν χτες (6/5) ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον chef, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο σχετικές φωτογραφίες και ένα βίντεο.

Σήμερα το μεσημέρι (7/5), ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποιες νέες φωτογραφιών από βάφτιση της μικρής του πριγκίπισσας.

Στις φωτογραφίες, ο ίδιος ποζάρει με την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, τον νονό της μικρής και τον γιο του, Αχιλλέα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο γνωστός chef έγραψε: «7 Σεπτεμβρίου είναι η γιορτή της Αγίας Ακυλίνας… Εκείνη την ημέρα βαφτίσαμε τον γιόκα μας και παντρευτήκαμε! Ευχόμαστε η πριγκιπισσούλα μας να είναι υγιής και καλότυχη! Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν ο μπαμπάς και ο νονός».

Θυμίζουμε ότι η Ακυλίνα γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μάλιστα, την ημέρα που η μικρή ήρθε στον κόσμο, ο Άκης Πετρετζίκης είχε προχωρήσει σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με το χεράκι της κόρης του και την είχε συνοδεύσει με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα… », είχε γράψει -μεταξύ άλλων- ο Άκης Πετρετζίκης.










Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY