Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Γνωρίστηκαν στην εκκλησία. Είχαν ίδιο πνευματικό

Ο έρωτας του ζευγαριού γεννήθηκε στους Αγίους Ισιδώρους.

Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Γνωρίστηκαν στην εκκλησία. Είχαν ίδιο πνευματικό

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κι η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησαν για πρώτη φορά στην κάμερα, απαντώντας για τη σχέση αλλά και τη γνωριμία τους.

«Συνεργαζόμαστε κιόλας σε ένα πολύ ωραίο project και είναι χαρά μας να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό γιατί θα δείτε σύντομα κάποια ωραία πράγματα που έρχονται», ανέφερε αρχικά ο «Ντάνος» σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα.




Η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν πιο αποκαλυπτική στις δηλώσεις της. Μας είπε και πώς γνωρίστηκε με τον Ντάνο: «Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο και τον έχουν διώξει και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά κι είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω. Κάπως έτσι χαιρόμαστε».

Σε ερώτηση για τη σχέση τους, το ζευγάρι εξέφρασε την ενόχλησή του για τα πλάνα που «πρόδωσαν» ότι είναι ζευγάρι, όσο διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο.




«Δε σημαίνει ότι πρέπει να πούμε περισσότερα για αυτό. Είναι άσχημο να πρέπει να βγεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς, αν σε τραβάει κάποιος (βίντεο) και ποιος είναι γύρω σου», απάντησε η Δήμητρα Βαμβακούση.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY