MEDIA

Απίστευτος καυγάς Λιάγκα-Σταμάτη για τα χρήματα που παίρνει ο παρουσιαστής από το «The Voice»! “Να πάω στο διάολο”! (vid)

Απίστευτος καυγάς Λιάγκα-Σταμάτη για τα χρήματα που παίρνει ο παρουσιαστής από το «The Voice»! “Να πάω στο διάολο”! (vid)
«Άγριος» καυγάς ξέσπασε ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Σάσα Σταμάτη με αφορμή το  ”Voice”!

«Άγριος» καυγάς ξέσπασε ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Σάσα Σταμάτη με αφορμή το  ”Voice”!\r\n\r\nΗ Φάιη Σκορδά είπε στο “Πρωινό”:\r\n\r\n«Το κάνει με τόση χαρά που θα πλήρωνε κιόλας» ! Η Σάσα Σταμάτη αντέδρασε με το γνωστό της ύφος :«Τζάμπα δηλαδή το κάνει»;\r\n\r\nΟ Γιώργος « τα πήρε» και απάντησε άμεσα:  «Τι σε νοιάζει εσένα;» και τόνισε ότι είναι επαγγελματίας παρουσιαστής και δεν χαλάει αυτός την πιάτσα, όπως κάνουν μερικοί μερικοί, οι οποίοι δουλεύουν και δεν πληρώνονται! Ο Γιώργος δεν θέλησε να πει τίποτε για την αμοιβή του !\r\n\r\n«Μπορεί να έχω κάνει μια συμφωνία, εσένα Σάσα τι σε ενδιαφέρει; Δεν δουλεύω τζάμπα, μη φοβάσαι! Άλλοι είναι ψώνια και δεν πληρώνονται… Πάω να πω κάτι και μου βγάζετε ξινίλα»! Ο παρουσιαστής τσαντίστηκε τόσο πολύ που είπε τα πάτε μια χαρά και» θα φύγω να πάω στο διάολο»!\r\n\r\nΔείτε το βίντεο:\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yM5WBlHg1SU\r\n\r\n 

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!