Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Τα καλύτερα μας χρόνια – Στον αστερισμό του Βαρτάνη

Νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ "Τα καλύτερά μας χρόνια".

Τα καλύτερα μας χρόνια – Στον αστερισμό του Βαρτάνη

«Τα καλύτερά μας χρόνια», τα πιο νοσταλγικά, τα πιο αθώα και τρυφερά, τα ζούμε στην ΕΡΤ, μέσα από τη συναρπαστική οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας, σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η σειρά μυθοπλασίας, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 22:00, μας μεταφέρει στο κλίμα και στην ατμόσφαιρα των καλύτερων… τηλεοπτικών μας χρόνων, και, εκτός από γνωστούς πρωταγωνιστές, περιλαμβάνει και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων κι ένας ταλαντούχος μικρός, που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση.

Δείτε σήμερα: «Στον αστερισμό του Βαρτάνη»

Eπεισόδιο 43

Η Ελπίδα αποφασίζει να παραιτηθεί από την Ολυμπιακή και να γίνει ηθοποιός, αλλά δεν βρίσκει συμμάχους στην οικογένειά της. Η Παναγιώτα θέλει να επιστρέψει στους Γαργαλιάνους, όμως ο Στέλιος πατάει πόδι και την εμποδίζει. Ο Άγγελος, ως άλλος αντισυνταγματάρχης Βαρτάνης, παρακολουθεί τους δικούς του αλλά και τη γειτονιά και ανακαλύπτει απρόσμενα μυστικά. Η γνωριμία της Ελπίδας με έναν γνωστό-άγνωστο, ταράζει τόσο εκείνη όσο και τη Μαίρη, ενώ ο κυρ Νίκος τσακώνει τον Άγγελο να κλέβει. Ο Παπαδόπουλος κάνει ένα μεγάλο δώρο στον Στέλιο, το οποίο γίνεται αφορμή για συγκρούσεις…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY