Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Σασμός: O εισαγγελέας ζητά από τον Γιώργο κάτι αναπάντεχο – Τι θα δούμε την Δευτέρα

«Σασμός» έρχεται κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00, στον ALPHA.

Σασμός: O εισαγγελέας ζητά από τον Γιώργο κάτι αναπάντεχο – Τι θα δούμε την Δευτέρα

Σασμός, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Δευτέρα 8 Απριλίου, στις 21:00, στον Alpha.
Επεισόδιο 103 γ’κύκλου

Ο Τάσος εξομολογείται στον Αντώνη τις ανησυχίες του για τη Στέλλα και τη σχέση που διατηρεί με τον Χρήστο. Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας ζητά από τον Γιώργο κάτι αναπάντεχο, προκειμένου να την προστατεύσει. Η Βασιλική μιλά έξω από τα δόντια στην Αργυρώ, για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Αστέρη και τις υποψίες της απέναντι στη Σάντρα, η οποία ζητά από τον Βαγγέλη κάτι δυσοίωνο, που θα τον κάνει να είναι επιφυλακτικός απέναντί της. Η αλήθεια για τον Αντρέα πέφτει σαν βόμβα στον Αστέρη και τον Μαθιό, οι οποίοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι ευθύνεται για το χαμό του πατέρα τους. Αλλά και στο σπίτι των Βρουλάκηδων, τα μυστικά του παρελθόντος πέφτουν βαριά σαν πέπλο, με την επιστροφή του να αντιμετωπίζεται με τρόμο. Το κλίμα στο χωριό είναι βαρύ και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι για να το αντιστρέψει.

Δείτε το sneak preview εδώ : Η Καλλιόπη φέρνει αντιμέτωπους τον Αστέρη και τον Μαθιό με μια αλήθεια, που δύσκολα θα διαχειριστούν

Δείτε το sneak preview εδώ : Στο σπίτι των Βρουλάκηδων, τα μυστικά του παρελθόντος πέφτουν βαριά σαν πέπλο, με την επιστροφή του Αντρέα να αντιμετωπίζεται με τρόμο

Δείτε το trailer εδώ

Δείτε το trailer (Δευτέρα έως Πέμπτη)

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY