Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Σασμός: H Θοδώρα συνεχίζει το σχέδιό της με τον Τόλη – Τι θα δούμε την Δευτέρα

«Σασμός» έρχεται κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00, στον ALPHA.

Σασμός: H Θοδώρα συνεχίζει το σχέδιό της με τον Τόλη – Τι θα δούμε την Δευτέρα

Σασμός, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Δευτέρα 25 Μαρτίου, στις 21:00, στον Alpha.
Επεισόδιο 95 γ’κύκλου

Η έλευση της Σάντρας στο χωριό γίνεται δεκτή με χαρά. Εκείνη, ωστόσο, φαίνεται να έχει άλλα σχέδια που θα περιπλέξουν τα πράγματα. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα συνεχίζει το σχέδιό της με τον Τόλη, μπερδεύοντας τόσο τη Λεμονιά όσο και το Γιώργο. Ο τελευταίος σκέφτεται να ομολογήσει όλα όσα συνέβησαν με τον Φαρμάκη στον εισαγγελέα, αλλά ο Αντώνης τον αποτρέπει. Η οικογένεια των Σταματάκηδων ετοιμάζεται να γιορτάσει τα νέα της έλευσης του νέου μέλους της, αλλά στο σπίτι των Βρουλάκηδων, τα μαύρα σύννεφα πυκνώνουν. Η Μαρίνα δε φαίνεται διατεθειμένη να δεχτεί τα μυστικά που όλοι κρύβουν από αυτή, ενώ η Αργυρώ απορρίπτει κάθε περίπτωση να τα ξαναβρεί με τη Θοδώρα. Η καταιγίδα έρχεται και δε θ’ αργήσει να ξεσπάσει.

Δείτε το sneak preview εδώ : Η Στέλλα μετανοιωμένη ζητά συγνώμη από το Χρήστο. ‘Αραγε εκείνος θα τη δεχτεί;

Δείτε το trailer εδώ

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY