Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: Τρεις νέες ιστορίες, τρία ζευγάρια και τρεις Λάκηδες! – Τι θα δούμε την Κυριακή

«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» επιστρέφει Σάββατο και Κυριακή στις 20:00, στο Open.

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: Τρεις νέες ιστορίες, τρία ζευγάρια και τρεις Λάκηδες! – Τι θα δούμε την Κυριακή

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Κυριακή 15 Μαϊου, στις 20:00, στο Open.
Επεισόδιο 46

Τρεις νέες ιστορίες, τρία ζευγάρια και τρεις Λάκηδες! Ο Παύλος, σε μια προσπάθεια να βγάλει έξτρα χρήματα, αναλαμβάνει… γραμμή αστρολογίας. Η δουλειά, δεν είναι ντροπή, φυσικά, αλλά είναι πρόβλημα, όταν στη συγκεκριμένη γραμμή καλεί η Δάφνη αναζητώντας στα άστρα, τη λύση για το πώς θα προχωρήσει τη ζωή της. Πώς θα διαχειριστεί ο Παύλος, ως ο αστρολόγος «Σφολιάτες ο Λάκης», την … πελάτισσά του; Στο φρεσκοπαντρεμένο ζευγάρι, ένας άλλος «Λάκης», δημιουργεί, άθελά του, πρόβλημα στη σεξουαλική ζωή του Μάκη και της Ρίας. Πώς θα αντιμετωπίσουν το γεγονός, ότι έχουν να κάνουν 3 μέρες σεξ; Και επειδή σε αυτό το επεισόδιο, ένας Λάκης φταίει για όλα, ο Οδυσσέας και η Νίνα, ψάχνουν το ένα σπάνιο περιοδικό κόμικς, αξίας 20.000 ευρώ, στο σπίτι του θείου Λάκη, ο οποίος είναι… ρακοσυλλέκτης. Ποιος θα βρει το κόμικ, ανάμεσα σε εκατοντάδες κούτες και εφημερίδες και θα το πουλήσει στον Ιάπωνα συλλέκτη;

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY