Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: Τι θα γίνει τελικά με τον Παύλο και τη Δάφνη; – Τι θα δούμε το Σάββατο

«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» επιστρέφει Σάββατο και Κυριακή στις 20:15, στο Open.

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: Τι θα γίνει τελικά με τον Παύλο και τη Δάφνη; – Τι θα δούμε το Σάββατο

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20:15, στο Open.

Όλοι είναι στα χαρακώματα και η ένταση είναι αυτή που επικρατεί. Η σχέση του Παύλου και της Δάφνης πνέει τα λοίσθια και ένα καινούριο χτύπημα απειλεί να φέρει την πλήρη καταστροφή. Το κανάλι κόβει την εκπομπή, ο Δάνος κόβει τη χορηγία από την καντίνα της Ηλιάνας και η Ηλιάνα κόβει βόλτες στο σπίτι του Παύλου.

Για να σώσουνε την εκπομπή Παύλος και Ηλιάνα αποφασίζουν να «ξαλαφρώσουν» το κανάλι από εξοπλισμό και να δώσουν τα κέρδη πίσω και ο Μάκης από την άλλη αποφασίζει να δώσει στον εαυτό του την ευκαιρία να γράψει το τέλειο κείμενο! Ποιος θα είναι ο τυχερός αγοραστής του εξοπλισμού που θα «εντοπίσει» ο δαιμόνιος τηλεπωλητής Χρύσανθος Κοκοσαλιάκης;

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ως Χρύσανθος, αναλαμβάνει δράση.

Η Δάφνη έξαλλη με τα πικρόχολα σχόλια του Παύλου για τα λεφτά, δίνει ως giveaway στο μπλογκ τη συλλογή του με τα γυαλιά και η Πηνελόπη …απλόχερα την υπομονή της. Όσο για τη Νίνα και τον Οδυσσέα … συνεπαρμένοι από τη νέα θεραπεία ζευγαριών της Πηνελόπης… κοντεύουν να χωρίσουνε. Θα επιβιώσει η εκπομπή; Και τι θα γίνει τελικά με τον Παύλο και τη Δάφνη;

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY