Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: Η συντηρητική μητέρα της Ρίας προκαλεί αναστάτωση – Τι θα δούμε την Κυριακή

«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» επιστρέφει Σάββατο και Κυριακή στις 20:15, στο Open.

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: Η συντηρητική μητέρα της Ρίας προκαλεί αναστάτωση – Τι θα δούμε την Κυριακή

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Κυριακή 27 Μαρτίου, στις 20:15, στο Open.

Η μοναδική Μπέσυ Μάλφα, στο ρόλο της Φιλοθέης, της συντηρητικής μητέρας της Ρίας.

Η Φιλοθέη έχει το προφίλ της καθηγήτριας θεολογίας και δεν δουλεύει. Έχει περιουσία από την οικογένεια της. Δεν συμπαθεί κανέναν, ούτε το ίδιο της το παιδί, κυρίως δηλαδή δεν συμπαθεί το ίδιο της το παιδί. Ό,τι αντιπροσωπεύει η Ρία, πάει κόντρα σε αυτά που πιστεύει η Φιλοθέη. Η Φιλοθέη είναι απογοητευμένη από την κόρη της. Ίσως επειδή είναι ίδια με τον πρώην άντρα της, που τις παράτησε και τις δυο πριν καν η Ρία γεννηθεί. Η Ρία πρέπει να φιλοξενηθεί στο σπίτι του Μάκη αλλά η απρόσμενη επίσκεψη της μητέρας της , οδηγεί σε μια πρόταση γάμου. Η Πηνελόπη πρόκειται να πάρει ένα ποσό από τα πνευματικά δικαιώματα ενός βιβλίου της και θέλει να μετακομίσει από την Νίνα και τον Οδυσσέα κάτι που προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο ζευγάρι που δεν είναι έτοιμο να την αποχωριστεί. Ο Παύλος και η Δάφνη αρχίζουν να ονειρεύονται μια ζωή σε ένα σπίτι μόνοι τους την ώρα που παλεύουν να βρουν την κοινή δραστηριότητα που τους έχει αναθέσει ο σύμβουλος γάμου.

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY