Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: Η Νταίζη επιστρέφει στην Ελλάδα και μένει στη Δάφνη – Τι θα δούμε το Σάββατο

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: Η Νταίζη επιστρέφει στην Ελλάδα και μένει στη Δάφνη – Τι θα δούμε το Σάββατο

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο OPEN η Σοφία Πανάγου έρχεται στο «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» και υποδύεται τη Νταίζη, την παράξενη ξαδέλφη της Δάφνης.

Επεισόδιο 31

Η Νταίζη ζει στο εξωτερικό, είναι εναλλακτική και πρόσφατα έχει ξεκινήσει μια καινούργια συνήθεια: λέει πάντα την απόλυτη αλήθεια. Πιστεύει πως έτσι απελευθερώνεται ο άνθρωπος και έρχεται πιο κοντά στον πραγματικό του εαυτό.

Μάλλον όμως τελικά έχει και εκείνη τα δικά της μυστικά, που αν δουν το φως της μέρας θα ανατρέψουν τα πάντα… για πάντα!Η Νταίζη επιστρέφει στην Ελλάδα και μένει στην ξαδέλφη της τη Δάφνη.

Η θεωρία της για την αλήθεια αναστατώνει τους πάντες. Μπερδεύονται όλοι μέσα στο παιχνίδι της αλήθειας και αντί να γίνουν τα πράγματα καλύτερα, γίνονται οριακά τετελεσμένα.

Ο Παύλος τσακώνεται με τη Δάφνη και τον πατέρα του, ο Οδυσσέας με τη Νίνα και η Πηνελόπη με τον Μάκη. Μάλλον τα ψέματα χρειάζονται στη ζωή, όμως πώς μπορείς να πάρεις πίσω τις σκληρές αλήθειες και να επαναφέρεις την ισορροπία;

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY