Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Ραφαήλ Καρυωτάκης: Έτσι αποχαιρέτησε τη Γη της Ελιάς

Ο ήρωάς του, μετά από τον χωρισμό του με την Άννα και την σύντομη περιπέτεια με την Ειρήνη, που τον έφερε αντιμέτωπο με τον Δημοσθένη, θα εγκαταλείψει άμεσα τη Μάνη.

Ραφαήλ Καρυωτάκης: Έτσι αποχαιρέτησε τη Γη της Ελιάς

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης αποχαιρέτησε την Γη της Ελιάς, μέσω μιας ωραίας δημοσίευσης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Λεωνίδας, μετά τον χωρισμό του με την Άννα, αλλά και με την Ειρήνη, θα τραβήξει ξεχωριστό δρόμο, αφήνοντας για πάντα την Αρεόπολη.

Ο ήρωας αυτός, ο οποίος έμπλεξε σε περίεργα μονοπάτια, ερωτεύτηκε και πόνεσε, αφήνει τη Μάνη, για να ζήσει μια διαφορετική ζωή, μακριά από όλους. Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του:

Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τον Λεωνιδα!
Μπορώ να μιλάω ώρες ατέλειωτες για το ποσό με άλλαξε αυτή η δουλειά,πόσα μου πρόσφερε και για τους καταπληκτικούς ανθρώπους που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους @georgiou82 @koulisnikolaou + Βανα Δημητρίου!
Και σε όλους εσάς για την στήριξη! (:
Εις το επανιδείν ❤️

Δείτε τη δημοσίευση του Ραφαήλ Καρυωτάκη, για την Γη της Ελιάς:

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, όταν έκανε την είσοδό του στην δημοφιλή σειρά του Mega, περιέγραψε τα αισθήματά του όταν έλαβε για πρώτη φορά μήνυμα από τον Ανδρέα Γεωργίου καθώς και την αγωνία του στα πρώτα γυρίσματα, ιδιαίτερα στις ερωτικές σκηνές. Τόνισε επίσης ότι σκοπεύει να πάει σε δραματική σχολή διότι η εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο σίριαλ τον έπεισε αυτός είναι ο δρόμος που θέλει να ακολουθήσει στη ζωή του.




Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε «προειδοποιήσει» για την αποχώρησή του από τη σειρά για λόγους ανωτέρας βίας. Όπως είχε πει, οι υποχρεώσεις του στην Αθήνα δεν του επιτρέπουν πλέον να απουσιάζει για πολλές ημέρες στην Κύπρο και στη Μάνη όπου γίνονται τα γυρίσματα της σειράς.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY