Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Ψέματα: Το παρελθόν της Έλενας επιστρέφει για να την κυνηγήσει- Τι θα δούμε την Παρασκευή

«Ψέματα» έρχεται κάθε Παρασκευή στις 22:40, στον Alpha.

Ψέματα: Το παρελθόν της Έλενας επιστρέφει για να την κυνηγήσει- Τι θα δούμε την Παρασκευή

Ψέματα, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Παρασκευή 27 Μαϊου, στις 22:40, στον Alpha.
Επεισόδιο 3

Η ιντερνετική επίθεση της Έλενας (Αλεξάνδρα Αϊδίνη) στον Αντρέα (Χρήστος Λούλης) της γυρίζει μπούμερανγκ και έχει απρόβλεπτες συνέπειες καθώς το παρελθόν της επιστρέφει για να την κυνηγήσει. Θα πρέπει όμως να βάλει στην άκρη για λίγο τα προσωπικά της καθώς η Ηλιάννα, μαθήτρια της στη β’ λυκείου, κινδυνεύει. Στην προσπάθειά της να την προστατεύσει, ζητάει την βοήθεια του Αντρέα.

Έξω από το νοσοκομείο ο Ανδρέας συναντά την Έλενα η οποία του έχει ζητήσει να μην αποκαλύψει στον πατέρα της Ηλιάννας, της κοπέλας του Άρη, ποιος είναι ο λόγος που την έφερε στα επείγοντα. Ο Ανδρέας είναι οργισμένος με το θράσος της να του ζητά να πει ψέματα σ’ ένα γονιό για την κατάσταση του παιδιού του. Σε μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους την κατηγορεί για την ευκολία με την οποία η Έλενα λέει ψέματα και ζητά και από τους άλλους να πουν ψέματα…

Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Δούκα, Ιωάννης Παπαζήσης, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Σενάριο: Νίκος Μήτσας
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY