Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας ανησυχεί για τη Μάρμω – Τι θα δούμε την Πέμπτη

«Οι Πανθέοι» έρχονται κάθε Πέμπτη στις 21:00 με διπλό επεισόδιο, στον ΣΚΑΪ.

Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας ανησυχεί για τη Μάρμω – Τι θα δούμε την Πέμπτη

Οι Πανθέοι, Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο.

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 65
Η Μάρμω νιώθει πως η καταστροφή του δέντρου που φύτεψε ήταν το σημάδι που της έστειλε το σύμπαν για να της δείξει πως δεν πρέπει να είναι με τον Κίτσο. Όμως, εκείνη, θα το αγνοήσει και θα συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Ο Ανδρέας θα προσπαθήσει να καταλάβει αν η Σοφία έχει όντως ακόμα αισθήματα για εκείνον. Η Σοφία θα συνειδητοποιήσει πως ο Λουκάς είχε δίκιο και θα παραδεχτεί στον εαυτό της, όχι όμως και στον Ανδρέα πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Ο Φάνης εκλέγεται πρόεδρος στο Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων, και τώρα πλέον ο Μαρμάρης έχει έναν ακόμα λόγο να θέλει να προχωρήσει η «αποπλάνησή του» από την Πέλλα. Ο Σολδάτος θα βρει τον Γαλάτη και θα απαιτήσει να μείνει μακριά από τη Δέσποινα, όμως εκείνος θα του κάνει σαφές πως θα τη διεκδικήσει. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ξημερώνει η 15η Αυγούστου. Ο τορπιλισμός του «Έλλη» θα σημάνει συναγερμό και θα φέρει νέες ραγδαίες εξελίξεις στη ζωή όλων…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66
Ο Ανδρέας ανησυχεί για τη Μάρμω, έπειτα από το χτύπημα των Ιταλών στην Τήνο και αποφασίζει να πάει το γρηγορότερο κοντά της. Όμως ο Κίτσος και η Μάρμω είναι αποφασισμένοι να ζήσουν μαζί και εκείνη σκοπεύει να πει στον Ανδρέα όλη την αλήθεια. Εντωμεταξύ, η Χρυσοστόμη αναμένει με χαρά την επιστροφή της Μάρμως στην Αθήνα, ενώ η Σοφία νιώθει πολύ άσχημα για την τροπή που πήρε η σχέση της με τον Ανδρέα. Την ίδια ώρα, η Πέλλα κάνει το μεγάλο βήμα με τον Φάνη προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στις ζωές τους, ενώ ο Στάθης αδυνατεί να τα ξαναβρεί με την Αλέκα, όσο κι αν προσπαθεί. Από την πλευρά του, ο Θωμάς είναι αποφασισμένος να δώσει το αίμα του για την πατρίδα, αλλά έχει μπλέξει στα γρανάζια του νόμου. Και ο Μαρμάρης, που θα σπεύσει να τον βοηθήσει, προφανώς θα το κάνει γιατί έχει δόλια σχέδια κατά νου.

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα από το διπλό επεισόδιο:




Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη), Σπύρος Σταμούλης (Στάθης Μονογιός), Μιχάλης Συριόπουλος (Γιάννης Μαρμάρης), Έλενα Τοπαλίδου (Δασκάλα), Αθηνά Μαξίμου (Μερόπη Μονογιού), Κώστας Φιλλίπογλου (Ιορδάνης Βαλλίδης), Παντελής Δεντάκης (Λουκάς Αυγουστάκης), Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Ματούλα Γκανά), Χριστίνα Αλεξανιάν (Βέτα Πανθέου), Ελένη Καρακάση (Σεβαστή), Αλέξανδρος Μούκανος (Χρυσίνας), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Πέλλα Γκανά), Βίκυ Διαμαντοπούλου (Θάλεια Μονογιού), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Τέλης Βαλέριος), Κώστας Κονταράτος (Παναγής), Εύα Σιμάτου (Σοφία Στρατηγού), Αρετή Τίλη (Αλέκα Βαλλίδη), Ιφιγένεια Καραμήτρου (Λιάνα Πανθέου), Γιάννης Κατσιμίχας (Θωμάς Πανθέος), Θανάσης Ισιδώρου (Στέφανος Χρυσίνας), Κωνσταντίνος Ελματζίογλου (Ηλίας Γαζής), Γιάννης Ίτσιος (Δημήτρης), Βάλλια Παπαδάκη (Ουρανία)

Στο ρόλο του Βλάση Πανθέου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Σενάριο: Γιάννα Κανελλοπούλου
Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου
Σύμβουλος Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β.
Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Διονύσης Λαμπίρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Κουνέλας
Ενδυματολόγος: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Σκηνογράφος: Αντώνης Χαλκιάς
Οργάνωση Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Εκτέλεση Παραγωγής: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY