Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

O Πρώτος από εμάς: Η Μάρθα και ο Νικόλας προσπαθούν να πείσουν την Έλενα να υιοθετήσει ένα παιδί – Τι θα δούμε την Τετάρτη

«O Πρώτος από εμάς» έρχεται Τετάρτη και Πέμπτη στον Ant1.

O Πρώτος από εμάς: Η Μάρθα και ο Νικόλας προσπαθούν να πείσουν την Έλενα να υιοθετήσει ένα παιδί – Τι θα δούμε την Τετάρτη

O Πρώτος από εμάς, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στις 22:30, στον Ant1.
Επεισόδιο 36

Ο Μάριος καλεί την Έλσα, καθώς ανυπομονεί να βρεθούν για να κάνουν το μεγάλο βήμα και να προχωρήσουν τη σχέση τους. Η Μάρθα και ο Νικόλας συνωμοτούν και προσπαθούν να πείσουν την Έλενα να υιοθετήσει ένα παιδί. Θα τα καταφέρουν; Ο Άλκης δεν αντέχει την αναμονή. Δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει η Κάτια με τον Έβαν στο ίδιο σπίτι και βγάζει τα νεύρα του πάνω σε όλους. Ο Έβαν τραυματίζεται σοβαρά από τον Νικόλα. Μία νέα και όμορφη γυναίκα, η Δήμητρα, είναι η καινούρια διευθύντρια στο σχολείο της Έλσας και σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι δεν είναι τόσο άγνωστη στον Άλκη.

Δείτε το trailer:

Sneak preview του 36ου επεισοδίου

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης

Πρωταγωνιστούν(με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.ά.

Στον ρόλο του ΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης
Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS

Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς «The First of Us» της Paramount Pictures International.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY