Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Ο όρκος: Ο Άγγελος σε κρίσιμη κατάσταση από πυροβολισμό – Τι θα δούμε το Σάββατο

«Ο όρκος» έρχεται κάθε Σάββατο στις 22:00 στην ΕΡΤ με διπλό επεισόδιο.

Ο όρκος: Ο Άγγελος σε κρίσιμη κατάσταση από πυροβολισμό – Τι θα δούμε το Σάββατο

«Ο όρκος», τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Σάββατο 9 Απριλίου, στις 22:00 στην ΕΡΤ.

Επεισόδιο 17ο: «Τρεις μέρες καλοσύνης»

Επί τρεις συνεχόμενες μέρες η Ομάδα βγαίνει στο δρόμο παλεύοντας με το κρύο. Ο Γρηγόρης προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Ανδρέα Ζαφείρη για να μάθει για το πάρτι, από το οποίο εξαφανίστηκε η Μιράντα Αλυφαντή, αλλά πέφτει σε τοίχο.

Η Άρτεμις προβληματίζεται με τη στάση του Άγγελου μετά το φιλί τους. Ένα μυστικό αποκαλύπτεται και ένα δημιουργείται: Η Πάττυ για πρώτη φορά μιλάει στον Στέφο για ένα προσωπικό της θέμα, ενώ ο Σάλβα μετατρέπει κρυφά το δωμάτιο, που του πληρώνει ο Άγγελος Ράπτης, σε ξενώνα για άστεγους.

Ο Άγγελος έρχεται πολύ κοντά στον Φάκελο 40, όμως ένα απρόσμενο συμβάν του τον παίρνει από τα χέρια. Τι σχέση έχει ο Αντώνης Λινάρδος με αυτό;

Επεισόδιο 18ο: «Μεταμόρφωση»

Ο Άγγελος Ράπτης φτάνει στην κλινική Ίασις σε κρίσιμη κατάσταση από πυροβολισμό στον θώρακα. Ο Παύλος Ράπτης, παρά τις προειδοποιήσεις της Ελεάννας (προϊσταμένη Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών) που βλέπει το τρεμάμενο χέρι του, αποφασίζει να χειρουργήσει ο ίδιος τον αδερφό του.

Το έντονο περιστατικό θα φέρει τη Χλόη με τον Παύλο κοντά για άλλη μια φορά. Η Πάττυ θα κληθεί στο Τμήμα για την αναγνώριση του Χρήστου (αδερφός Στάθη), ενώ η Αστυνομία θα στήσει ενέδρα στο δωμάτιο όπου ο Σάλβα φιλοξενεί ανθρώπους του δρόμου.

Κι ενώ όλοι ζητούν να μάθουν τι έκανε ο Άγγελος Ράπτης σε ένα τόσο κακόφημο μέρος, ο ίδιος αναρωτιέται τι απέγινε ο Φάκελος 40. Τότε, όμως, ένας άλλος φάκελος φτάνει στα χέρια του και προκαλεί τη μεταμόρφωσή του.

Παίζουν: Γιάννης Στάνκογλου (Άγγελος Ράπτης), Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους (Ηρώ Αναγνωστοπούλου), Γιώργος Γάλλος (Παύλος Ράπτης), Λουκία Μιχαλοπούλου (Χλόη Τερζάκη), Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Χάρης Ζαφείρης), Προμηθέας Αλειφερόπουλος (Φάνης Μαρκάτος), Σήφης Πολυζωίδης (Σάλβα Κρασσάς), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άρτεμις Ζαφείρη), Νίκος Πουρσανίδης (Στέφανος Καρούζος), Μανώλης Εμμανουήλ (Αντώνης Λινάρδος, υπεύθυνος στη ΓΑΔΑ), Αρετή Τίλη (Πάττυ Stewart), Ντίνα Αβαγιανού (Αλέκα Αλυφαντή), Γιώργος Μπανταδάκης (Γρηγόρης Ζέρβας), Αντριάνα Ανδρέοβιτς (Λουίζα Ζαφείρη), Κωνσταντίνος Αρνόκουρος (Μιχάλης Αρβανίτης), Βίκη Χαλαύτρη, (Ηβη Γαλανού), Βένια Σταματιάδη (Μάρω Βρανά), Νεφέλη Παπαδερού (Ολίβια), Αλεξία Σαπρανίδου (Ελεάννα), Λάμπρος Κωνσταντέας (Ανδρέας Ζαφείρης), Άλκηστις Ζιρώ (κοπέλα του Ανδρέα Ζαφείρη), Γεωργία Σωτηριανάκου (Μιράντα Αλυφαντή), Βασιλική Διαλυνά (Αννα), Ελένη Στεργίου (Κλέλια Μενάνδρου), η μικρή Μαρία Σιαράβα (Μελίνα), κ.ά

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος
Σενάριο: Τίνα Καμπίτση
Επιμέλεια σεναρίου: Γιάννης Κώστας
Συγγραφική ομάδα: Σελήνη Παπαγεωργίου, Νιόβη Παπαγεωργίου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Δημήτρης Θεοδωρίδης
Σκηνογράφος: Εύα Πατεράκη
Ενδυματολόγος: Δομνίκη Βασιαγέωργη
Ηχολήπτης: Βαγγέλης Παπαδόπουλος
Μοντέρ: Κώστας Αδρακτάς
Σύνθεση πρωτότυπης μουσικής: Χριστίνα Κανάκη
Βοηθός σκηνοθέτις: Ειρήνη Λουκάτου
Casting director: Ανζελίκα Καψαμπέλη
Οργάνωση παραγωγής: Βασίλης Διαμαντίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Μπαμπανάρας
Παραγωγός: Σπύρος Μαυρογένης
Εκτέλεση παραγωγής: Arcadia Media

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY