Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Ο όρκος: Ο Άγγελος επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον ένοχο – Τι θα δούμε το Σάββατο

«Ο όρκος» έρχεται κάθε Σάββατο στις 22:00 στην ΕΡΤ με διπλό επεισόδιο.

Ο όρκος: Ο Άγγελος επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον ένοχο – Τι θα δούμε το Σάββατο

«Ο όρκος», τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 22:00 στην ΕΡΤ.

Επεισόδιο 33ο: «Καλύτερα να μην ξέρεις»

Ο Άγγελος προσπαθεί να βρει τον ένοχο. Η Λάιλα Αχμέντ του μιλάει για την δική της οπτική της ιστορίας και ξεσκεπάζει στοιχεία, που ο Ίαν απέφυγε να του αναφέρει.

Ο Φάνης έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του, αλλά το παρελθόν συνεχίζει να τους χωρίζει. Η Ολίβια Λινού ανακοινώνει στον Στέφο ότι τον εγκαταλείπει, ενώ ο Σάλβα και η υπόλοιπη Ομάδα της Ιατρικής του δρόμου ψάχνουν τρόπο να τον ξεσκεπάσουν.

Η Νταίζη (κοπέλα του Ανδρέα Ζαφείρη) προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ίαν, ο οποίος βρίσκει την συμπεριφορά της ύποπτη.

Η ιστορία της Νινέτας (καθαρίστρια της Δομής) αποκαλύπτει το τελευταίο μέρος, που φάνηκε η Μιράντα, και ο Άγγελος επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον ένοχο.

Επεισόδιο 34ο: «Απαντήσεις»

Μετά την κουβέντα του με τη Λάιλα οι υποψίες του Άγγελου στρέφονται ξανά προς τον Ίαν. Ο Φάνης με τη βοήθεια της Πάττυ αποφασίζει να ψάξει τον πατέρα του για να του κάνει περαιτέρω εξετάσεις. Ο Στέφος βρίσκεται στη φυλακή κι αποκαλύπτει στον Σάλβα την αλήθεια για το ασθενοφόρο και τα ναρκωτικά, την ώρα που ο Ζαφείρης ξεφεύγει από κάθε κατηγορία.

Ο Ίαν μιλάει στην Νταίζη για τους εφιάλτες του και για το ότι μπορεί να εμπλέκεται χωρίς να το ξέρει στην εξαφάνιση της Μιράντας Αλυφαντή.

Ένα τηλεφώνημα, που ο Άγγελος αποφεύγει συνεχώς, θα του δώσει τη λύση στο μυστήριο. Ο Άγγελος περνάει το βράδυ του στο σπίτι της Άρτεμις και οι απαντήσεις έρχονται μες στη μέση της νύχτας.

Παίζουν: Γιάννης Στάνκογλου (Άγγελος Ράπτης), Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους (Ηρώ Αναγνωστοπούλου), Γιώργος Γάλλος (Παύλος Ράπτης), Λουκία Μιχαλοπούλου (Χλόη Τερζάκη), Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Χάρης Ζαφείρης), Προμηθέας Αλειφερόπουλος (Φάνης Μαρκάτος), Σήφης Πολυζωίδης (Σάλβα Κρασσάς), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άρτεμις Ζαφείρη), Νίκος Πουρσανίδης (Στέφανος Καρούζος), Μανώλης Εμμανουήλ (Αντώνης Λινάρδος, υπεύθυνος στη ΓΑΔΑ), Αρετή Τίλη (Πάττυ Stewart), Ντίνα Αβαγιανού (Αλέκα Αλυφαντή), Γιώργος Μπανταδάκης (Γρηγόρης Ζέρβας), Αντριάνα Ανδρέοβιτς (Λουίζα Ζαφείρη), Κωνσταντίνος Αρνόκουρος (Μιχάλης Αρβανίτης), Βίκη Χαλαύτρη, (Ηβη Γαλανού), Βένια Σταματιάδη (Μάρω Βρανά), Νεφέλη Παπαδερού (Ολίβια), Αλεξία Σαπρανίδου (Ελεάννα), Λάμπρος Κωνσταντέας (Ανδρέας Ζαφείρης), Άλκηστις Ζιρώ (κοπέλα του Ανδρέα Ζαφείρη), Γεωργία Σωτηριανάκου (Μιράντα Αλυφαντή), Βασιλική Διαλυνά (Αννα), Ελένη Στεργίου (Κλέλια Μενάνδρου), η μικρή Μαρία Σιαράβα (Μελίνα), κ.ά
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος
Σενάριο: Τίνα Καμπίτση
Επιμέλεια σεναρίου: Γιάννης Κώστας
Συγγραφική ομάδα: Σελήνη Παπαγεωργίου, Νιόβη Παπαγεωργίου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Δημήτρης Θεοδωρίδης
Σκηνογράφος: Εύα Πατεράκη
Ενδυματολόγος: Δομνίκη Βασιαγέωργη
Ηχολήπτης: Βαγγέλης Παπαδόπουλος
Μοντέρ: Κώστας Αδρακτάς
Σύνθεση πρωτότυπης μουσικής: Χριστίνα Κανάκη
Βοηθός σκηνοθέτις: Ειρήνη Λουκάτου
Casting director: Ανζελίκα Καψαμπέλη
Οργάνωση παραγωγής: Βασίλης Διαμαντίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Μπαμπανάρας
Παραγωγός: Σπύρος Μαυρογένης
Εκτέλεση παραγωγής: Arcadia Media

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY