Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Ο όρκος: Εκτός δράσης ο Στέφος από μία λάθος επιλογή – Τι θα δούμε το Σάββατο

«Ο όρκος» έρχεται κάθε Σάββατο στις 22:00 στην ΕΡΤ με διπλό επεισόδιο.

Ο όρκος: Εκτός δράσης ο Στέφος από μία λάθος επιλογή – Τι θα δούμε το Σάββατο

«Ο όρκος», Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Σάββατο 5 Μαρτίου στις 22:00 στην ΕΡΤ

Επεισόδιο 9ο: «Εμπόδια»

Η Πάτι καταγγέλλει στην αστυνομία το περιστατικό με τον Χρήστο. Η σχέση της Χλόης με τον Μιχάλη έρχεται σε ρήξη, καθώς εκείνη ανακαλύπτει τις βαθύτερες ανάγκες της. Ο Γρηγόρης ζητάει τη συνεργασία του Λινάρδου και εκείνος του δίνει ένα ραντεβού.

Ο Άγγελος συνεχίζει την έρευνα για τον άστεγο με το τρίκυκλο, με τη βοήθεια πια του Σάλβα, ο οποίος τον οδηγεί σε έναν άνθρωπο που μπορεί, πραγματικά, να τον βοηθήσει. Όμως, την εξέλιξη ο Άγγελος δεν θα μπορούσε να την προβλέψει.

Επεισόδιο 10ο: «Η απώλεια»

Ο Άγγελος είναι πάλι εξαφανισμένος και αυτό θυμώνει τον Παύλο. Η Κλέλια προσεγγίζει την Αλέκα προσπαθώντας να την πείσει να μη συζητάει με τον Άγγελο το θέμα της εξαφάνισης της κόρης της, Μιράντας.

Η ομάδα έχει βγει στον δρόμο για δράση. Μία λάθος επιλογή του Στέφου θα τον θέσει εκτός δράσης, και θα τον αφήσει μόνο κι αβοήθητο στον δρόμο, ενώ η ομάδα θα βιώσει το πιο θλιβερό περιστατικό τής μέχρι τώρα πορείας της, ανήμπορη να βοηθήσει. Οι ζωές όλων δεν θα είναι ίδιες ύστερα από αυτό.

Παίζουν: Γιάννης Στάνκογλου (Άγγελος Ράπτης), Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους (Ηρώ Αναγνωστοπούλου), Γιώργος Γάλλος (Παύλος Ράπτης), Λουκία Μιχαλοπούλου (Χλόη Τερζάκη), Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Χάρης Ζαφείρης), Προμηθέας Αλειφερόπουλος (Φάνης Μαρκάτος), Σήφης Πολυζωίδης (Σάλβα Κρασσάς), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άρτεμις Ζαφείρη), Νίκος Πουρσανίδης (Στέφανος Καρούζος), Μανώλης Εμμανουήλ (Αντώνης Λινάρδος, υπεύθυνος στη ΓΑΔΑ), Αρετή Τίλη (Πάττυ Stewart), Ντίνα Αβαγιανού (Αλέκα Αλυφαντή), Γιώργος Μπανταδάκης (Γρηγόρης Ζέρβας), Αντριάνα Ανδρέοβιτς (Λουίζα Ζαφείρη), Κωνσταντίνος Αρνόκουρος (Μιχάλης Αρβανίτης), Βίκη Χαλαύτρη, (Ηβη Γαλανού), Βένια Σταματιάδη (Μάρω Βρανά), Νεφέλη Παπαδερού (Ολίβια), Αλεξία Σαπρανίδου (Ελεάννα), Λάμπρος Κωνσταντέας (Ανδρέας Ζαφείρης), Άλκηστις Ζιρώ (κοπέλα του Ανδρέα Ζαφείρη), Γεωργία Σωτηριανάκου (Μιράντα Αλυφαντή), Βασιλική Διαλυνά (Αννα), Ελένη Στεργίου (Κλέλια Μενάνδρου), η μικρή Μαρία Σιαράβα (Μελίνα), κ.ά

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος
Σενάριο: Τίνα Καμπίτση
Επιμέλεια σεναρίου: Γιάννης Κώστας
Συγγραφική ομάδα: Σελήνη Παπαγεωργίου, Νιόβη Παπαγεωργίου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Δημήτρης Θεοδωρίδης
Σκηνογράφος: Εύα Πατεράκη
Ενδυματολόγος: Δομνίκη Βασιαγέωργη
Ηχολήπτης: Βαγγέλης Παπαδόπουλος
Μοντέρ: Κώστας Αδρακτάς
Σύνθεση πρωτότυπης μουσικής: Χριστίνα Κανάκη
Βοηθός σκηνοθέτις: Ειρήνη Λουκάτου
Casting director: Ανζελίκα Καψαμπέλη
Οργάνωση παραγωγής: Βασίλης Διαμαντίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Μπαμπανάρας
Παραγωγός: Σπύρος Μαυρογένης
Εκτέλεση παραγωγής: Arcadia Media

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY