Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Μόλις Χθες: Μιχάλης και Έλενα μετακομίζουν σε δικό τους σπίτι – Τι θα δούμε την Τετάρτη

«Μόλις Χθες» έρχεται Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18:45, στον ΣΚΑΪ.

Μόλις Χθες: Μιχάλης και Έλενα μετακομίζουν σε δικό τους σπίτι – Τι θα δούμε την Τετάρτη

Μόλις Χθες, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, στις 18:45, στον ΣΚΑΪ.

Επεισόδιο 18

Η Λουΐζα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος και η Έλενα γνωρίζονται και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης και η Έλενα μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι, με την Έλενα να προσπαθεί διακριτικά να κάνει αυτό που της ζήτησε ο Σπύρος. Η Λουΐζα κανονίζει συνάντηση με τον Μιχάλη, γεγονός που την φέρνει αντιμέτωπη με τη Νόρα και τον Σπύρο. Ο Ζήσης παρασύρει το Θωμά και τον πείθει να τον βοηθήσει να κάνουν διάρρηξη. Η κατάσταση ξεφεύγει όμως με αποτέλεσμα ο Θωμάς να βρεθεί άσχημα μπλεγμένος.

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Γιάννης Αθητάκης (Σταύρος Γεωργίου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Αλκιβιάδης Μπακογιάννης (Ζήσης) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)
Στον ρόλο του “Αλέξανδρου Κεχαγιά”, ο Νίκος Βερλέκης
Guest: Μάνος Ιωάννου (Νώντας)

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Ντέλα Φώσκολου
Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

Το τραγούδι των τίτλων «Μόλις Χθες» ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε σύνθεση του Βασίλη Γαβριηλίδη και σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY