Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Μόλις Χθες: Λουίζα και Έλενα στην αρχή μίας απρόσμενης συνεργασίας – Τι θα δούμε την Παρασκευή

«Μόλις Χθες» έρχεται Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18:45, στον ΣΚΑΪ.

Μόλις Χθες: Λουίζα και Έλενα στην αρχή μίας απρόσμενης συνεργασίας – Τι θα δούμε την Παρασκευή

Μόλις Χθες, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 18:45, στον ΣΚΑΪ.

Επεισόδιο 111

Η Έλενα προσπαθεί να πείσει τη Λουίζα ότι είναι με το μέρος της εναντίον του Σπύρου και της προσφέρει μία απρόσμενη βοήθεια. Ο Σπύρος αναγκάζει τον Ορέστη να υποκύψει στον εκβιασμό του ενώ η Λουίζα είναι θυμωμένη με τον Μιχάλη γιατί κάλυψε την Έλενα στο παρελθόν.

Η Λήδα, μετά την απόδρασή της από την ψυχιατρική κλινική, καιροφυλαχτεί έξω από τη σπίτι της Δάφνης όπου βρίσκεται η Κορίνα με τον μικρό Μάριο.

Ο Ιάσονας έχει ξανακυλήσει για τα καλά στο ποτό και η οικογένειά του είναι απελπισμένη. Η Μαρίνα συνέρχεται από το κώμα και ο Χρήστος είναι πολύ χαρούμενος.

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Νίκος Πολυδερόπουλος (Άλκης), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Μάνος Ιωάννου (Νώντας), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Ευγενία Τσαούση (Άννα), και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος), Μέμος Μπεγνής (Στέφανος)

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Ντέλα Φώσκολου
Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

Το τραγούδι των τίτλων «Μόλις Χθες» ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε σύνθεση του Βασίλη Γαβριηλίδη και σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY