Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Μόλις Χθες: Η Έλενα σε έξαλλη κατάσταση – Τι θα δούμε την Τετάρτη

«Μόλις Χθες» έρχεται Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18:45, στον ΣΚΑΪ.

Μόλις Χθες: Η Έλενα σε έξαλλη κατάσταση – Τι θα δούμε την Τετάρτη

Μόλις Χθες, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στις 18:45, στον ΣΚΑΪ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86

Η Έλενα, αφού πιάνει τον Μιχάλη και τη Λουίζα να φιλιούνται αμέσως μετά τον χωρισμό τους, προσπαθεί απελπισμένα να τον ξανακερδίσει. Η Λουίζα και ο Μιχάλης αποφασίζουν να μιλήσουν στην Κατερίνα αλλά τους έχει προλάβει ήδη ο Σπύρος που κάνει τα πάντα για να την επηρεάσει.

Η Κέλλυ, μέσα στην απελπισία της, ψάχνει και βρίσκει τον φίλο του Διονύση για να αλλάξει την κατάθεσή του για τον Στάθη. Ο Άλκης πέφτει συνεχώς στις παγίδες της Λήδας που προσπαθεί να διαλύσει τη σχέση του με την Κορίνα. Ο Αντώνης προσπαθεί να μάθει για το παρελθόν της Άννας.

Ο Στέφανος προτείνει στον Ορέστη να τον βοηθήσει, υπό τον όρο όμως να μην υπάρχει πουθενά ο Σπύρος. Η Μαρία θέλει να βοηθήσει την Έλενα γιατί την λυπάται αλλά ο Μιχάλης δεν θέλει ούτε να το ακούσει.

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Νίκος Πολυδερόπουλος (Άλκης), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Μάνος Ιωάννου (Νώντας), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Ευγενία Τσαούση (Άννα), και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος), Μέμος Μπεγνής (Στέφανος)

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Ντέλα Φώσκολου
Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

Το τραγούδι των τίτλων «Μόλις Χθες» ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε σύνθεση του Βασίλη Γαβριηλίδη και σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY