Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Μόλις Χθες: Για να προστατεύσει τη Λουίζα και την Κατερίνα, ο Μιχάλης είναι ικανός για όλα – Τι θα δούμε την Δευτέρα

«Μόλις Χθες» Το τέλος της ιστορίας σε 3 καθηλωτικά επεισόδια στις 18:45, στον ΣΚΑΪ.

Μόλις Χθες: Για να προστατεύσει τη Λουίζα και την Κατερίνα, ο Μιχάλης είναι ικανός για όλα – Τι θα δούμε την Δευτέρα

Μόλις Χθες, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Δευτέρα 28 Μαρτίου, στις 18:45, στον ΣΚΑΪ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116

Ο Μιχάλης αποδεικνύει στον Σπύρο ότι μπορεί κι εκείνος να γίνει επικίνδυνος, αν το θελήσει. Η Λουίζα έχει πάθει εμμονή με την τιμωρία του Σπύρου, γεγονός που προκαλεί ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον Μιχάλη.




Ο Ιάσονας εκβιάζει τον Σπύρο για να του παραδώσει το video με τα γεγονότα της εξαφάνισης της Σοφίας και ο Σπύρος δείχνει να υποκύπτει στον εκβιασμό του. Η Μαρία και η Έλενα επισκέπτονται γιατρό, προκειμένου να επιβεβαιώσει την ασθένεια της τελευταίας.

Η αστυνομία βρίσκει και συλλαμβάνει τη Λήδα ενώ η Άννα έχει προβλήματα με την εγκυμοσύνη της. Ο Δήμος προσπαθεί ξανά να βλάψει τον Μιχάλη αλλά η συνάντησή τους έχει μία απρόσμενη εξέλιξη. Η Έλενα απευθύνεται σε ντετέκτιβ, προκειμένου να βρει στοιχεία για τους βιολογικούς γονείς της.




Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Νίκος Πολυδερόπουλος (Άλκης), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Μάνος Ιωάννου (Νώντας), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Ευγενία Τσαούση (Άννα), και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος), Μέμος Μπεγνής (Στέφανος)

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Ντέλα Φώσκολου
Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

Το τραγούδι των τίτλων «Μόλις Χθες» ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε σύνθεση του Βασίλη Γαβριηλίδη και σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY