Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Τεράστια ανατροπή στη Μάγισσα: Ο Τζανέτος Λάσκαρης ζει!

Ο Τζανέτος Λάσκαρης ζει και, μάλιστα, αποκαλύπτεται μέρος των όσων βίωσε και με ποιους έχει συμμαχήσει, ενώ όλοι τον θεωρούν νεκρό!

Τεράστια ανατροπή στη Μάγισσα: Ο Τζανέτος Λάσκαρης ζει!

Μία τεράστια αποκάλυψη έρχεται στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στην δημοφιλή σειρά «Μάγισσα» του ANT1.

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, ο Κανέλλος Λάσκαρης, παρά τα όσα του είχε πει ο αδερφός του Μιχαήλ, έψαχνε κάθε σημάδι ζωής ή και θανάτου του μεγαλύτερου αδερφού τους, Τζανέτου, ο οποίος είχε αφήσει το κάστρο και χάθηκε στο πέρασμα των ετών, με τον μεσαίο γιο των Λασκαραίων να θεωρεί πως πνίγηκε σε μία θαλασσοταραχή.

Παρόλα αυτά, ο Κανέλλος Λάσκαρης, με τη βοήθεια ενός ανθρώπου, ανακαλύπτει τα οστά του αδερφού του Τζανέτου, φέρνοντας στο φως και μία μεγάλη κόντρα που κρατάει χρόνια, με τον Μιχαήλ, ο οποίος ταράζεται πολύ. Ο Μιχαήλ αρνείται ότι αυτά τα οστά ανήκουν στον Τζανέτο και ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα στους δύο άντρες ξεσπά.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, λοιπόν, θα δούμε πως ο Τζανέτος Λάσκαρης ζει! Και, μάλιστα, αποκαλύπτεται μέρος των όσων βίωσε και με ποιους έχει συμμαχήσει, ενώ όλοι τον θεωρούν νεκρό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το επεισόδιο 13, θα αποδειχθεί σημαδιακό για την αρχή νέων καταιγιστικών εξελίξεων στη δραματική σειρά που διαδραματίζεται στη Μάνη, πριν ξεσπάσει η Ελληνική Επανάσταση.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY