Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Νατάσα και Κατερίνα δέχονται να κάνουν τεστ DNA – Τι θα δούμε την Κυριακή

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», Η νέα ρομαντική κωμωδία έρχεται για να κατακτήσει τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00 στην ΕΡΤ.

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Νατάσα και Κατερίνα δέχονται να κάνουν τεστ DNA – Τι θα δούμε την Κυριακή

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Κυριακή 5 Ιουνίου, στις 20:00 στην ΕΡΤ.
Επεισόδιο 38

Η Κατερίνα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Νατάσα είναι αδερφή της. Το ίδιο και η Νατάσα. Παρόλα αυτά κάνουν και οι δύο μια προσπάθεια να γνωριστούν και ενώ στην αρχή είναι αμήχανες, σιγά-σιγά αρχίζουν να γνωρίζονται και να πλησιάζουν η μία την άλλη προς μεγάλη έκπληξη Αλέξανδρου, Κέλλυς, Μαρκέλλας και λοιπών.

Ο Νικολαΐδης βλέποντας την Κατερίνα πελαγωμένη της προτείνει να κάνουν τεστ DNA. Η Νατάσα και η Κατερίνα δέχονται. Όταν η Κατερίνα πάει να ζητήσει λίγο χρόνο απ’ τον Αλέξανδρο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, εκείνος της λέει πως η υπομονή του έχει εξαντληθεί προ πολλού και της ζητάει να μην τον ξαναενοχλήσει.

Guests: Ηρακλής Νικολαΐδης (Αλμπέρτο Εσκενάζυ), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής κλινικής)

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγκος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής), Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.

Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Δ/νση φωτογραφίας: Παναγιώτης Βασιλάκης
Σκηνογράφος: Κώστας Παπαγεωργίου
Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου
Casting: Σοφία Δημοπούλου-Φραγκίσκος Ξυδιανός
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα
Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY