Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ φέρνει τον Σπήλιο αντιμέτωπο με την αλήθεια – Τι θα δούμε την Τρίτη

«Η Μάγισσα» έρχεται Δευτέρα έως Τρίτη στις 21:00, στον Ant1.

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ φέρνει τον Σπήλιο αντιμέτωπο με την αλήθεια – Τι θα δούμε την Τρίτη

Η Μάγισσα, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Τρίτη 2 Απριλίου, στις 21:00, στον Ant1.
Επεισόδιο 70

Ο Σπήλιος παίρνει μια απόφαση για τη ζωή της Θεοφανώς, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλους.
Η Ρηνιώ εκμυστηρεύεται στον Μιχαήλ και τον Μάρκο τις υποψίες της για τη Δαμιανή, αλλά οι δύο άντρες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την πιστέψουν.
Ο Μισέλ παραδίδει στον Σπήλιο τον θησαυρό του προπάππου του, προκαλώντας όμως καινούριες αναταραχές στον πύργο των Γερακάρηδων.
Ο Κανέλλος βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή, αλλά και για να ξεσκεπάσει τη Δαμιανή. Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να σώσει τη Θεοφανώ, με κάθε κόστος, τη στιγμή που ο Τζανής προσπαθεί ν’ απαλλαγεί απ’ την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία.
Ένα βήμα πριν γίνουν όλα στάχτη, η Θεοφανώ παρασέρνει όλο και περισσότερο τον Σπήλιο στον κόσμο της και τον φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια …

Sneak preview

Πρωταγωνιστούν οι: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, ΑναστάσηςΡοϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.
Στον ρόλο της Κυπριανής η Θέμις Μπαζάκα.

Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY