Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η γη της ελιάς: Η υπόθεση της σειράς

Αυτή είναι η υπόθεση της σειράς «Η γη της ελιάς» του Αντρέα Γεωργίου.

Η γη της ελιάς: Η υπόθεση της σειράς

Με πυρετώδεις ρυθμούς πραγματοποιούνται οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα της νέας σειράς «Η γη της ελιάς».

Το Mega επιχειρεί δυνατή είσοδο στη μυθοπλασία την ερχόμενη σεζόν, επενδύοντας στον Αντρέα Γεωργίου, τη Βάνα Δημητρίου, τον Κούλλη Νικολάου και την υπόλοιπη ομάδα της Make It Productions.

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για την στελέχωση του καστ, το οποίο δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις παλιότερες σειρές τους (Μπρούσκο, Τατουάζ και 8 Λέξεις), αν και θα υπάρχουν πρόσωπα που βλέπουμε στη σειρά του ΣΚΑΪ.

Αυτό φάνηκε, άλλωστε, από την αποκάλυψη του Αντρέα Γεωργίου πως πρωταγωνιστές της νέας σειράς θα είναι Αφροδίτη Λιάντου, κόρη της Εβελίνας Παπούλια, και ο Λίαμ Καρυτινός.

Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο της σειράς, εκείνο που είχε γίνει γνωστό είναι πως η σειρά θα μας μεταφέρει στη Μάνη. Πριν από κάποιους μήνες, είχε γίνει το απαραίτητο ρεπεράζ από τον δημοφιλή σκηνοθέτη, ο οποίος είχε πάει ο ίδιος στην Λακωνία για να εντοπίσει τα μέρη που θα γίνουν τα γυρίσματα στην Ελλάδα.

Η υπόθεση της σειράς

Η υπόθεση της σειράς θα παρουσιάσει τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης , οι οποίες εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους και εκδίκησης. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, η εκδίκηση… στήνει καρτέρι στον έρωτα…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY