Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η γη της Ελιάς: Το ξέσπασμα του Μάνου για την απιστία του Ισίδωρου – Δείτε το βίντεο

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του MEGA!

Η γη της Ελιάς: Το ξέσπασμα του Μάνου για την απιστία του Ισίδωρου – Δείτε το βίντεο

Ο Μάνος συνειδητοποιεί πως η Αντιγόνη αρχίζει να κερδίζει έδαφος μέσα στην οικογένεια και, προκειμένου να την απομονώσει, απειλεί ανοιχτά τον Ισίδωρο πως είτε θα του γράψει όλη την περιουσία, είτε θα αποκαλύψει σε όλους πως αυτός παραποίησε τη διαθήκη του Ιπποκράτη.

Η Ιουλία και ο Ιάκωβος συμμαχούν για να μιλήσουν στο Μάνο για την Αντιγόνη, με καταστροφικές όμως συνέπειες. Ο Μάνος είναι απτόητος και δεν πρόκειται ποτέ να την αναγνωρίσει σαν αδερφή του.

Οι τρεις τους έρχονται σε έντονη ρήξη και βαριές κουβέντες εκτοξεύονται από το στόμα του ενός στον άλλον.

«Βρεττάκος είμαι και θα παραμείνω μόνο εγώ». Τότε, όμως, ο Ιάκωβος βγαίνει εκτός εαυτού και δεν δέχεται τέτοια συμπεριφορά από τον ανιψιό του.

«Βρεττάκου είναι κι αυτή, σ’αρέσει δε σ’αρέσει», φωνάζει και γίνεται έξω φρενών. Τα αίματα έχουν ανάψει κι ο Μάνος τους ξεκαθαρίζει ότι εάν θέλουν να έχουν καλές σχέσεις να μην αναφερθούν ποτέ ξανά σε αυτό το θέμα.

Η οργή του Μάνου για τις πράξεις του πατέρα του είναι ξεκάθαρη. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο Ισίδωρος απάτησε τη μητέρα του. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν μπορεί να δει την Αντιγόνη σαν αδερφή του. «Για μένα είναι μία ξένη, που μου υπενθυμίζει καθημερινά το πόσο ανεύθυνος υπήρξε ο πατέρας μας», τονίζει μην κρύβοντας τον εκνευρισμό του.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY