Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: «Θέλω την αλήθεια ρε – Σας είδα μαζί»

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: «Θέλω την αλήθεια ρε – Σας είδα μαζί»

Η Αφροδίτη απαιτεί από τον Χρήστο να της πει την αλήθεια για τη σχέση του με την Αριάδνη αλλά όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», εκείνος δεν παραδέχεται τίποτα.

«Ακόμα κι αν δεν τρέχει τίποτα, είδα τον τρόπο που την κοίταγες…»

Η γιατρός από τη στιγμή που είδε στην ταβέρνα τον άντρα της και την Αριάδνη να είναι κοντά ο ένας στον άλλον, δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται την εικόνα που έδειχνε μια παραπάνω εξοικείωση μεταξύ τους και συνειδητοποιεί τι συνέβαινε τόσο καιρό πίσω από την πλάτη της.

Χωρίς περιστροφές όταν ο Χρήστος γυρνάει από τη δουλειά τον ρωτάει «Πόσο καιρό είσαι με την Αριάδνη;». Ο Χρήστος καθώς τα χάνει προσπαθεί να την πείσει ότι δεν υπάρχει κάτι.

Η Αφροδίτη όμως όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» επιμένει λέγοντας στον Χρήστο «Θέλω την αλήθεια. Σας είδα. Να της κρατάς το πρόσωπο στα χέρια σου. Ακόμα κι αν δεν τρέχει τίποτα, είδα τον τρόπο που την κοίταγες… Είσαι ερωτευμένος μαζί της Χρήστο;».

Εκείνος αρχίζει να της λέει δικαιολογίες, δήθεν ότι έκλαιγε για την αδελφή της και ήθελε να την παρηγορήσει. Η Αφροδίτη συνεχίζοντας του λέει ότι δεν τον πιστεύει «Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. Αν είσαι ερωτευμένος μαζί της, θέλω να μου το πεις να χωρίσουμε πολιτισμένα, ήρεμα και ωραία», ενώ εκείνος την αγκαλιάζει λέγοντάς της «Παρεξήγησες… Σε παρακαλώ..»

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY