Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: «Θα πάρω το παιδί και δεν θα με ξαναδείς ποτέ»

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: «Θα πάρω το παιδί και δεν θα με ξαναδείς ποτέ»

Δύσκολες μέρες έρχονται για Μαρίνα και Μάνο, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς μιας και ο δεύτερος θα αλλάξει τελείως συμπεριφορά, κάτι που θα προκαλέσει τρόμο στην γυναίκα του.

Συγκεκριμένα, η υπερβολική δουλειά που έχει πέσει πάνω στον Μάνο τον αναγκάζει να είναι μονίμως κουρασμένος ή να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και σε συνδυασμός με τις έντονες καταστάσεις στο σπίτι με τη συμπεριφορά της Αμαλίας τον οδηγούν στο να αρχίσει να παίρνει ξανά αμφεταμίνες, κάτι που έκανε κι όταν ήταν φοιτητής.

Μέρα με την μέρα, αρχίζει να εθίζεται με αποτέλεσμα να αλλάξει και η συμπεριφορά του, να γίνει νευρικός, οξύθυμος και κάποιες φορές να έχει βίαια ξεσπάσματα. Η Μαρίνα τρομάζει και μπορεί πια να αναγνωρίσει τον άντρα που αγάπησε και παντρεύτηκε.

Μάλιστα, στο δικαστήριο της Χάιδως, η κατάσταση θα ξεφύγει τελείως, όπως διαβάζουμε στο daddycool και το tiviσίριαλ. Όλα αρχίζουν όταν ο Μάνος κληθεί σαν μάρτυρας υπεράσπισης της. Τελειώνοντας την κατάθεση του κι ενώ φεύγει από το δικαστήριο, ένας από την οικογένεια Βαφέα θα του φωνάξει και θα τον αποκαλέσει ψεύτη, με αποτέλεσμα ο Μάνος έξαλλος να ορμήσει πάνω του.

Αρχίζει να τον χτυπάει βάναυσα και ανελέητα μέχρι που μερικοί επεμβαίνουν και προσπαθούν να εμποδίσουν τον Μάνο ο όποιος αφήνει τον άντρα λίγο πριν τον σκοτώσει. «Έχεις τρελαθεί; Τι συμβαίνει;» του φωνάζει η Μαρίνα στο σπίτι τρομαγμένη και εκείνος μετανιωμένος της λέει: «Έκανα λάθος. Έχασα την ψυχραιμία μου που με είπε ψεύτη» και τότε ο Ισίδωρος απαντάει: «Και έπρεπε να του ορμήσεις και να τον χτυπήσεις λες και είσαι κανένας αλήτης; Μάνο καταλαβαίνεις πως κόντεψες να το σκοτώσεις; Σύνελθε σε παρακαλώ αγόρι μου κι ας ελπίσουμε πως δεν θα σου κάνουν καταγγελία μετά από αυτό που έκανες».

«Πολλά νεύρα και ξεσπάσματα έχεις τον τελευταίο καιρό. Όλα σου φταίνε κι όλα σε ενοχλούν. Κοίτα να αλλάξεις γιατί αλλιώς θα πάρω το παιδί, θα φύγω και δεν θα με ξαναδείς ποτέ» φωνάζει η Μαρίνα στον Μάνο και φεύγει στο δωμάτιό της, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς…

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY