Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Στη φόρα το μεγάλο μυστικό του Κουράκου

Το μεγάλο μυστικό του Κουράκου να βγαίνει στη φόρα και να γίνεται γνωστό σε όλη την Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Στη φόρα το μεγάλο μυστικό του Κουράκου

Δύσκολες ώρες έρχονται για τον Κουράκο στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μιας και θα βγει στην φόρα το μεγάλο μυστικό του.

Ο αστυνομικός προσπαθεί να πολεμήσει για την Δήμητρα και την σχέση τους κι έτσι της ζητά να αψηφήσουν τους πάντες και να συγκατοικήσουν, όμως εκείνη διστάζει ενώ λίγο αργότερα μια ξαφνική αδιαθεσία του Ορέστη την κινητοποιεί αμέσως.

Τον πηγαίνει στο ιατρείο και ο Κουράκος ζηλεύει που η Δήμητρα ενδιαφέρεται και νοιάζεται ακόμη για εκείνον. Έτσι, παίρνει την μεγάλη απόφαση να του μιλήσει ανοιχτά για τα αισθήματα που τρέφει για την αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, ο Κουράκος λέει στον Ορέστη πως αυτός και η Δήμητρα είναι μαζί όμως εκείνος δεν το παίρνει καθόλου καλά, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια και το μεγάλο μυστικό του Κουράκου να βγαίνει στη φόρα και να γίνεται γνωστό σε όλη την Μάνη, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Γη της Ελιάς.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Ασπασία πετυχαίνει τη Δήμητρα στο δρόμο και την ξεφτιλίζει που τόσο καιρό κοροϊδεύει τον Ορέστη και της μιλά πολύ άσχημα και επιθετικά…

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY