Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποιος είναι στο χείλος του γκρεμού;

Γιατί θα ταλαιπωρηθεί οικονομικά και του επιφυλάσσει το μέλλον;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποιος είναι στο χείλος του γκρεμού;

Κι όμως, ένας πρωταγωνιστής θα δυσκολευτεί πάρα πολύ, στα επόμενα επεισόδια.. Ο Στάθης Καπερνάρος θα έρθει αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη, στην γη της ελιάς! Γιατί θα ταλαιπωρηθεί οικονομικά και του επιφυλάσσει το μέλλον;

Η Αρετή ξεπερνάει τα όρια και συμπεριφέρεται παράλογα. Κάνει μήνυση στον Στάθη για κακοποίηση και βία, με αποτέλεσμα εκείνος να μη γλιτώνει το αυτόφωρο. Δυστυχώς, η δικαστική απόφαση επιβάλλει στον Στάθη να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό στην πρώην γυναίκα του, για την ψυχική οδύνη που της προκάλεσε.

Οι μέρες περνούν και ο ίδιος μπλέκεται σε ένα δυστύχημα. Σκοτώνει άθελά του μια κοπέλα, την ώρα που οδηγεί μεθυσμένος και χαμένος από τις σκέψεις του. Το κορίτσι αυτό οδηγείται στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώνεται ο θάνατός της.

Ο Στάθης Καπερνάρος μπαίνει στη φυλακή και η ψυχή του τρέμει, στην γη της ελιάς. Εκτός από το “πρόστιμο” που χρωστά στην Αρετή, τώρα καλείται να πληρώσει κι άλλα, για να καταφέρει να αφεθεί ελεύθερος. Η αποζημίωση στην οικογένεια είναι τεράστια..

Πέραν, όμως, από τα οικονομικά προβλήματα, ο Στάθης θα έρθει αντιμέτωπος και με ένα τεράστιο ψυχολογικό φορτίο. Η ψυχική του υγεία θα διαλυθεί και όλοι θα αρχίσουν να τρέμουν για τα χειρότερα..

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY