Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Σφοδρή σύγκρουση Χάιδως-Βασιλικής μετά το χαμό του Φίλιππου

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Σφοδρή σύγκρουση Χάιδως-Βασιλικής μετά το χαμό του Φίλιππου

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μιας και η Χάιδω θα τσακωθεί πολύ άσχημα με την Βασιλική, παρόλο που είναι αγαπημένες.

Συγκεκριμένα, Φίλιππος και Βασιλική δεν θα έχουν αίσιο τέλος καθώς ο πρώτο; θα δολοφονηθεί σαν αντίποινα από την οικογένεια Βαφέα για τους φόνους που έχει κάνει Χάιδω στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο κύκλος που άνοιξε με την δολοφονία της αδερφής του της Στέλλας δεν έχει κλείσει και αυτό θα το δούμε με τη δική της Χάιδως. Ο φόνος του Φίλιππου είναι ειλημμένη απόφαση και ο μόνος τρόπος να κλείσει ο γδικιωμός.

Η Βασιλική περνά λοιπόν το πρώτο διάστημα πενθώντας, το ίδιο φυσικά και η Χάιδω, όμως η πρώτη θα φτιάξει πολύ γρήγορα ξανά την ζωή της. Συγκεκριμένα, ένα βράδυ, ο Μιλτιάδης της κάνει ερωτική εξομολόγηση και εκείνη ανταποκρίνεται.

Ωστόσο, θα βρεθούν και οι δυο αντιμέτωποι με δυσάρεστες αντιδράσεις μιας και η Χάιδω δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από τον θάνατο του Φίλιππου, η Βασιλική βρήκε νέο σύντροφο και έτσι οι δύο γυναίκες θα γίνου εχθροί, όπως θα δούμε στη Γη της Ελιάς…

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY