Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Σε σοκ ο δικηγόρος του Βαφέα – Χαμός στο δικαστήριο

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Σε σοκ ο δικηγόρος του Βαφέα – Χαμός στο δικαστήριο

Μεγάλο σοκ θα πάθει ο δικηγόρος του Βαφέα, στην Γη της Ελιάς.

Η δίκη της Χάιδως φτάνει και ο Λυκούργος ετοιμάζεται να πάρει θέση στο δικαστήριο, για να προστατεύσει και να σώσει την γυναίκα του. Ο Βαφέας είναι έξαλλος και το μόνο που ζητάει, είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η δίκη ξεκινάει και κανείς δεν είναι έτοιμος.. Ο Βαφέας ξεκινάει τις απειλές και στριμώχνει άσχημα την οικογένεια Στεφανέα. Ο Λυκούργος, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη…




Μέσα στο δικαστήριο, εκεί που δε το περιμένει κανείς, ο Λυκούργος δίνει στον δικαστή έναν φάκελο, στον οποίο αναφέρεται πως ο Βαφέας είχε κάνει φυλακή, στη Ρουμανία. Με αυτή την κίνηση ματ, έρχεται το σκοτεινό του παρελθόν στο φως και κινδυνεύει να τα χάσει όλα.

Ο δικηγόρος του Βαφέα γίνεται έξαλλος και ξεσπά άσχημα που του έκρυψε αυτό το μυστικό, στην γη της ελιάς.. Μάλιστα, χλωμιάζει, γιατί δε μπορεί να πιστέψει πως ο πελάτης του τού έκρυψε μια τόσο σημαντική πληροφορία, η οποία μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στο δικαστήριο.




Θα καταφέρει να τον σώσει και να βάλει την Χάιδω στη φυλακή;

Ποια θα είναι η στάση του Βαφέα, μετά από αυτή την σοκαριστική αποκάλυψη για το παρελθόν του; Όλα ανατρέπονται αυτή τη συγκλονιστική ημέρα στο δικαστήριο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY