Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η γη της Ελιάς: Σε σοκ η Μαρίνα – Η περίεργη ατάκα του Κωνσταντίνου στον Λυκούργο | Τι θα δούμε την Δευτέρα

«Η γη της ελιάς» έρχεται κάθε βράδυ από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00, στο MEGA.

Η γη της Ελιάς: Σε σοκ η Μαρίνα – Η περίεργη ατάκα του Κωνσταντίνου στον Λυκούργο | Τι θα δούμε την Δευτέρα

Η γη της Ελιάς, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Δευτέρα 14 Μαρτίου, στις 21:00, στο Mega.

Επεισόδιο 164

Ο Κουράκος ενημερώνεται για το φονικό και φεύγει μέσα στη νύχτα για να συντονίσει την έρευνα. Στον τόπο του εγκλήματος βλέπει και τον Στάθη, ο οποίος βρίσκεται εκεί με την Εύα. Η Μαρίνα, σε κατάσταση σοκ, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα. Ο Ιάκωβος ειδοποιεί τον Λυκούργο κι εκείνος σπεύδει να αναλάβει την υπεράσπιση της Μαρίνας.

Τα νέα συνταράσσουν το χωριό και περισσότερο τη Μυρτάλη που τρέχει στο πλάι τής Μαρίνας. Η Μαργαρίτα ειδοποιεί την Αθηνά, η οποία, επηρεασμένη από το συμβάν, ξαναζεί τον προσωπικό της εφιάλτη. Ο Μάνος αρνείται να πιστέψει πως η Μαρίνα σκότωσε άνθρωπο και ο Ισίδωρος τον παρηγορεί.

Ο Δημήτρης μεταφέρει στον Ανέστη τα γεγονότα κι εκείνος παραδέχεται πως αυτός κρύβεται πίσω από όλα και ότι φοβάται μήπως τον δώσει ο δράστης που επέζησε.

Ο Δημήτρης, έξαλλος, τον πετάει έξω από το σπίτι του. Ο Ιάκωβος αναφέρει στην Ιουλία πως ο Στάθης προχώρησε στη ζωή του κι εκείνη δείχνει να αδιαφορεί.

Η Βασιλική, σοκαρισμένη από τα νέα για τη Μαρίνα, αποφασίζει να ανοίξει το ανθοπωλείο για να τη βοηθήσει οικονομικά. Ο Αλέξης βλέπει από μακριά τον Νικήτα με μία κοπέλα, χωρίς όμως να είναι βέβαιος ότι πρόκειται για τη Μυρτάλη.

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Guest: Μαρία Φιλίππου, Σταύρος Λούρας
Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY