Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η γη της Ελιάς: Ψυχοπαθής ο γιος της Μαργαρίτας; (Βίντεο)

Εντύπωση προκαλεί η συμπεριφορά του Αλέξη, του γιου της Μαργαρίτας, απέναντι στην Μυρτάλη.

Η γη της Ελιάς: Ψυχοπαθής ο γιος της Μαργαρίτας; (Βίντεο)

Από την πρώτη στιγμή που ο Αλέξης συνάντησε την Μυρτάλη, η οποία εμφανίστηκε ως «Ελευθερία» μετά το θάνατο του πατέρα της, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για εκείνη.

Ο γιος της Μαργαρίτας εμφανίζεται γοητευμένος από το νεαρό κορίτσι, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του για την βοηθήσει στις δυσκολίες που περνάει για να ανακαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον θάνατο του Ιπποκράτη και αν κρύβεται πίσω από όλα η Αθηνά.

Μετά τη δεύτερη δολοφονική απόπειρα εναντίον της, ο Αλέξης «συνωμοτεί» με την κοπέλα και τελικά την πείθει να πάει στο σπίτι του αντί να μιλήσει στην αστυνομία για όσα της έχουν συμβεί και για τις υποψίες της σχετικά με τη διαθήκη του πατέρα της.

Ωστόσο, η ανατροπή ήρθε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, αφού την ώρα που Μυρτάλη κοιμόταν εκείνος τη φωτογράφισε και μάλιστα πέρασε τις φωτογραφίες στο λάπτοπ του, έχοντας αλλόκοτη συμπεριφορά. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί…

Την επόμενη μέρα αποφάσισε να τη φωτογραφίσει φανερά, με το κορίτσι να έρχεται σε αμηχανία μη γνωρίζοντας βέβαια τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ. Λέτε να είναι ένας ψυχοπαθής που θα βλάψει την Μυρτάλη ή πρόκειται για ένα πάθος που ξεπερνάει τα όρια του επιτρεπτού;

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν






Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY