Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Πρόστιμο 600.000 ευρώ καίει τον…

Η οικονομική αυτή καταστροφή, κινεί τις υποψίες στον Κουράκο, αλλά και στη Δήμητρα.

Η Γη της Ελιάς: Πρόστιμο 600.000 ευρώ καίει τον…

Ένα πρόστιμο “βόμβα”, θα τσακίσει μία ολόκληρη οικογένεια, στην γη της ελιάς. Η Διεύθυνση Ερευνών Οικονομικού Εγκλήματος πραγματοποιεί μια ξαφνική επίσκεψη και όλα κρέμονται από μια κλωστή.. Ποιος έρχεται αντιμέτωπος με την εφορία;

Ο Δημοσθένης θα περάσει πάρα πολύ άσχημα, στα επόμενα επεισόδια. Ο έλεγχος που γίνεται στην επιχείρησή του στην Αθήνα, του κόβει τα πόδια. Κανείς δεν είναι πια σε θέση να τον βοηθήσει πραγματικά.

Οι μέρες περνούν και η κατάσταση χειροτερεύει. Ο νόμος επιβάλλει στον Δημοσθένη Καπερνάρο ένα ακραίο πρόστιμο, το οποίο προκαλεί μεγάλη αναστάτωση, στην γη της ελιάς. Ο αδίστακτος αυτός άντρας, καλείται να πληρώσει το ποσό των 600.000 ευρώ!

“Εσύ φταις που λες δεξιά κι αριστερά ότι έχουμε λεφτά!”, φωνάζει στην Ασπασία και την κάνει κομμάτια. Εκείνη ορκίζεται ότι δεν έχει πει τίποτα σε κανέναν, όμως όλα έχουν πια τελειώσει.

Για να καταφέρει ο Δημοσθένης να πληρώσει αυτό το ποσό, θα πρέπει να οργανώσει κι άλλη ληστεία. Αυτή τη φορά, θέτει ξανά στο επίκεντρο τους Βρεττάκους και ετοιμάζει το μεγάλο του χτύπημα…

Η οικονομική αυτή καταστροφή, κινεί τις υποψίες στον Κουράκο, αλλά και στη Δήμητρα, οι οποίοι σκέφτονται να ανοίξουν άμεσα τον φάκελό του, για να ερευνήσουν τις δράσεις του.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY