Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Ουρλιαχτά πόνου, καπνοί κι ένα μωρό τυλιγμένο…

Η Βασιλική, το μωρό της και η Χάιδω θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον χειρότερό τους εφιάλτη, στη γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Ουρλιαχτά πόνου, καπνοί κι ένα μωρό τυλιγμένο…

Φρικτές σκηνές θα παρακολουθήσουμε, στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Η Βασιλική, το μωρό της και η Χάιδω θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον χειρότερό τους εφιάλτη, στην γη της ελιάς.

Καπνοί θα μπουν μέσα στο δωμάτιο της Βασιλικής, την ώρα που κοιμάται αγκαλιά με την μικρή Στελλίτσα. Ξαφνικά, θα ξυπνήσει, θα σηκωθεί και θα τρέξει να προστατεύσει την κόρη της, αλλά και την πεθερά της.




Η Χάιδω θα πανικοβληθεί. Αμέσως, θα τραβήξει την Βασιλική έξω από το σπίτι και θα τυλίξει το μωρό με ένα σεντόνι, για να μην καταπιεί καπνό και πάθει δηλητηρίαση. Η πυροσβεστική φτάνει στο σημείο και παλεύει να σβήσει τη φωτιά.

Λίγο αργότερα, στο σημείο φτάνουν και ο Στάθης με τον Λυκούργο. Η Βασιλική τρέμει για το μωρό της, αλλά όλα δείχνουν πως δεν εισέπνευσε καπνό, στην γη της ελιάς. Για καλή τους τύχη, οι δύο γυναίκες και το παιδί σώθηκαν, από σίγουρο και μαρτυρικό θάνατο…

Ο Στάθης και ο Λυκούργος παλεύουν να μάθουν ποιος θέλησε να κάψει ζωντανές τις γυναίκες αυτές. Κανείς δε φτάνει στα βήματα του Μιλτιάδη, του νέου επιστάτη που διψά για εκδίκηση.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY