Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Ορέστης και Αριάδνη έρχονται κοντά

Όλες οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο 22/1 στη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Ορέστης και Αριάδνη έρχονται κοντά

Καθηλωτικές αναμένονται οι εξελίξεις απόψε (22/1) στη Γη της Ελιάς με τον Ορέστη να έρχεται κοντά με την Αριάδνη και την ρωτάει αν είναι με κάποιον αυτή την περίοδο.

Στο μεταξύ, ο Πότης προσπαθεί να τους κάνει προξενιό κι αποφασίζουν να του κάνουν πλάκα. Στον αντίποδα, έκρυθμη είναι η κατάσταση μεταξύ Αρετής, Βασιλικής και Φίλιππου.

Όλες οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο 22/1 στη Γη της Ελιάς

Ο Φίλιππος βρίζει την Αρετή και η Βασιλική του ζητάει τον λόγο, ενώ και η Χάιδω τον επιπλήττει για την αγενή του στάση. Ο Φίλιππος ζηλεύει την παρέα που κάνει ο Μιλτιάδης με τη γυναίκα του και ανησυχεί μήπως τη χάσει. Ο Παρασκευάς πολιορκεί εκ νέου την Ειρήνη κι αυτή φροντίζει να το μάθει η Θεοδώρα. Η Αφροδίτη παρατηρεί ότι η Αριάδνη είναι κάπως απόμακρη, φέρνοντας τον Χρήστο σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Ορέστης και η Αριάδνη αντιλαμβάνονται ότι ο Πότης προσπαθεί να τους κάνει προξενιό κι αποφασίσουν να του κάνουν πλάκα. Η Φιλιώ έχει αρχίσει να ενοχλείται από την παρουσία του Τζον, γιατί νιώθει ότι χάνει την αποκλειστικότητα της Αθηνάς. Την ίδια ώρα, ο Τζον και η Αθηνά έρχονται πιο κοντά…

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY