Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Ο κορονοϊός «χτύπησε» τον πρωταγωνιστή της σειράς

Ο επικός τρόπος που ανακοίνωσε ότι έχει κορονοϊό ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Η Γη της Ελιάς: Ο κορονοϊός «χτύπησε» τον πρωταγωνιστή της σειράς

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά “Η γη της Ελιάς” ανακοίνωσε τα νεότερα της υγείας του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παρτσαλάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με το θετικό τεστ.

Κρίνοντας από τη λεζάντα του post, o γνωστός ηθοποιός δεν χάνει του χιούμορ του. “Εγώ σε έχω κορώνα στο κεφάλι μου!!” έγραψε.

partsalakiskoronoios

Οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει γυρίσματα ενώ κυκλοφορεί το νέο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα αρχές Σεπτεμβρίου.

Οπως όλα δείχνουν, όμως, οι νέοι έρωτες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον. Η Μυρτάλη και ο Αλέξης συνάπτουν μία σχέση επικίνδυνη, με πολλές επιπτώσεις στην καθημερινότητά τους. Ο Αλέξης παραδίνεται στον έρωτά του, την ίδια στιγμή που η Μυρτάλη αδυνατεί να συνειδητοποιήσει πού έχει μπλέξει.

Ο Θανάσης μένει μόνιμα στη Μάνη και φροντίζει να αναστατώσει τη ζωή τόσο της Αρετής όσο και της Αναστασίας. Η Αρετή θα παραδοθεί στον έρωτά του, αγνοώντας το τι μπορεί να προκύψει και πού μπορεί να μπλέξει. Στο μεταξύ, η Ιουλία και ο Κουράκος αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σε αντίθεση με τον Στάθη και την Εύα, που συγκατοικούν και ζουν, επιτέλους, έναν μεγάλο έρωτα.
Ο Μάνος και η Μαρίνα, το άλλο αγαπημένο ζευγάρι, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική, αλλά για να το καταφέρουν-θα πρέπει πρώτα να παντρευτούν.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY