Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Ο γιος του Τάσου Ιορδανίδη ζήτησε να μάθει «σποϊλεράκι» και οι fans τον αποθέωσαν

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Ο γιος του Τάσου Ιορδανίδη ζήτησε να μάθει «σποϊλεράκι» και οι fans τον αποθέωσαν

Τάσος Ιορδανίδης και Δάνος Ιορδανίδης έχουν εδώ και λίγο καιρό προφίλ στο TikTok με βίντεο με διάφορα quiz που απαντάει ο ηθοποιός. Αυτή τη φορά όμως ο Δάνος ρώτησε τον μπαμπά του κάτι τελείως διαφορετικό.

Ο Τάσος Ιορδανίδης εδώ και αρκετό διάστημα έχει βρει τη λύση ώστε να μπορεί ο 10χρονος γιος του, Δάνος, να έχει προφίλ στο TikTok αλλά να νιώθει πως είναι και ασφαλής στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Πώς; Mα δημιουργώντας ένα κοινό προφίλ με εκείνον, το concept του οποίου είναι πως ο μικρός Δάνος θέτει στον μπαμπά του διάφορες ερωτήσεις – διλήμματα που έχουν σχέση με τα αθλητικά ή το gaming και ο μπαμπάς του απαντάει.

Ο γιος του Τάσου Ιορδανίδη και το σπόιλερ

Τα βίντεό τους έχουν ήδη συγκεντρώσει αρκετές χιλιάδες views, ενώ στη νέα τους ανάρτηση, ο Δάνος αποθεώθηκε από τους followers τους, καθώς προσπάθησε να μάθει τι θα γίνει με τον ρόλο του μπαμπά του στη Γη της Ελιάς και αν θα κόψει κάποια στιγμή τις αμφεταμίνες. Κοινώς όπως του είπε και ο ηθοποιός προσπάθησε να μάθει «σποϊλεράκι», χωρίς ωστόσο να του δίνει κάποιο τελικά.

@danos_dad #father #fatherandson #son #answers #questions #tasosiordanidis #danos_dad #teeth #videogames #fyp #fy #bathroom #home ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Iordanidis

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστεί από την πρώτη σεζόν στη σειρά στον ρόλο του Μάνου, γιου του Ισίδωρου Βρεττάκου. Κι ενώ τα πράγματα κυλούσαν σχετικά ομαλά στον γάμο του με τη Μαρίνα, ο ίδιος λόγω της πίεσης των επαγγελματικών του θα αρχίσει να παίρνει αμφεταμίνες – κάτι που όπως είχε πει στη σύζυγό του είχε κάνει παλιότερα, όταν ο παραβατικός εαυτός του ήταν «μπροστά». Η διαφορά είναι πως ο ίδιος νομίζει πως αυτή τη φορά μπορεί να ελέγξει τη χρήση του, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συμβαίνει και γίνεται άλλος άνθρωπος.

Το τέλος αυτής της εξέλιξης προσπάθησε να μάθει ο Δάνος, ο οποίος μπορεί να μην έλαβε τελικά κάποια απάντηση αλλά συγκέντρωσε τα θετικά σχόλια των followers τους, οι οποίοι μάλιστα του είπαν να προσπαθήσει να «ψαρέψει» κι άλλες πληροφορίες για τη σειρά.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY