Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς – Μελίνα Κόντη: Ο λόγος που αποχωρεί από τη σειρά

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς – Μελίνα Κόντη: Ο λόγος που αποχωρεί από τη σειρά

Η Μελίνα Κόντη ή καλύτερα η αστυνόμος Δήμητρα Γιατράκου αποχωρεί οσονούπω από τη «Γη της Ελιάς» δημιουργώντας αρκετά ερωτηματικά στους «φαν» της αγαπημένης σειράς.

Το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση της ηθοποιού – σύμφωνα με τις πληροφορίες του youfly- έχει ως εξής: Η ηρωίδα που ενσάρκωσε η ηθοποιός ήταν μεταξύ των χαρακτήρων που «μαγνήτισαν» το ενδιαφέρον του κοινού και μέχρι ένα σημείο δεν γίνονταν η παραμικρή κουβέντα για πιθανή ολοκλήρωση του συγκεκριμένου ρόλου.

Όταν αποφασίστηκε η συνέχεια της σειράς (με νέο κύκλο επεισοδίων) και άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με τους ηθοποιούς, σχετική πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας έγινε και στη Μελίνα Κόντη. Ενώ αρχικά υπήρχε πρόσφορο έδαφος για την ανανέωση του συμβολαίου, στη πορεία οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν – κατά πως λέγεται – στο οικονομικό κομμάτι και αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας.

Όσον αφορά στα επόμενα επεισόδια τώρα, η ίδια ρισκάρει, καθώς ο Ρουσσέας επιστρέφει και εκείνη πρέπει να βγει χωρίς να την καταλάβει. Κάποια στιγμή η Δήμητρα στη «Γη της Ελιάς» που μπαίνει και πάλι στο σπίτι, κάνει ένα μοιραίο λάθος που θα προδώσει την παρουσία της εκεί και ο Ρουσσέας θα γίνει πιο προσεκτικός ψάχνοντας να βρει ποιος είναι αυτός που έχει πρόσβαση.

Έτσι ο Ρουσσέας εγκαθιστά κρυφές κάμερες μέσα στο σπίτι για να μάθει ποιος μπαίνει κρυφά στο υπόγειο τους. Άραγε θα μπορέσει να συνεχίσει η Δήμητρα την έρευνα χωρίς να γίνει αντιληπτή;

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY