Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Κάνει ένα φρικτό λάθος – Θα της στοιχίσει τη ζωή;

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Κάνει ένα φρικτό λάθος – Θα της στοιχίσει τη ζωή;

Η Δήμητρα όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», θα βρεθεί ανάμεσα σε αδίστακτους εγκληματίες και θα κινδυνέψει η ζωή της από ένα φρικτό λάθος που θα κάνει.

Ειδικότερα, η υπηρεσία ζητάει από τη Δήμητρα να αναλάβει μια υπόθεση που έχει σχέση με τον υπόκοσμο και θα πρέπει να μπει σε ένα κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών και να συναναστραφεί με επικίνδυνους εγκληματίες, χωρίς βέβαια να γίνει γνωστή η κανονική της ταυτότητα.

Έτσι, αλλάζει παντελώς την εξωτερική της εμφάνιση, φορώντας κόκκινη περούκα και γαλάζιους φακούς επαφής. Εισβάλλει λοιπόν σιγά σιγά στο κύκλωμα και προσπαθεί να είναι πολύ προσεκτική.

Όμως, λίγο αργότερα, όπως θα δούμε επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η Δήμητρα μπαίνει στο σπίτι που παρακολουθεί και κάνει ένα τραγικό λάθος μιας αφήνει πίσω, ένα στοιχείο που μπορεί να την εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Ο Κουράκος ανησυχεί πάρα πολύ αλλά δε μπορεί να κάνει τίποτα για να την βοηθήσει, μιας κι εκείνη δεν του δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY