Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Ειρήνης καταρρέει

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Ειρήνης καταρρέει

Αγωνία δίχως τέλος στη Γη της ελιάς, με τις αποκαλύψεις ανάμεσα στους ήρωες να στήνουν χορό και η Ειρήνη να μαθαίνει κάτι πολύ σημαντικό, με σκοπό η ζωή της να καταρρέει.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Φίλιππος θα πει αναγκαστικά την αλήθεια στον Παρασκευά ότι η Ειρήνη είναι η αδερφή του, καθώς δεν θέλει να την κοροϊδεύει ο Παρασκευάς.

Ο Παρασκευάς θα ξεκινήσει πάλι να παίζει σε διπλό ταμπλό, με την Ειρήνη και την Θεοδώρα. Η Ειρήνη όμως γρήγορα θα το αντιληφθεί και πάνω στον καυγά του, ο Παρασκευάς θα της πει μία μεγάλη αλήθεια.

Σύμφωνα με το gossip-tv και το Tv24, θα της αποκαλύψει ότι ο Φίλιππος είναι αδερφός της και η ζωή της Ειρήνης θα καταρρεύσει μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Φίλιππος μαθαίνει το λάθος του Παρασκευά, αλλά τελικά τον συγχωρεί γιατί τον έβγαλε από την δύσκολη θέση να μιλήσει στην Ειρήνη.

Η Ειρήνη σοκαρίζεται και ανατρέπεται ο κόσμος της. Παρ’ όλα αυτά, η Ειρήνη θα μιλήσει γι’ αυτή την αποκάλυψη και σε άλλους. Το θέμα είναι σε ποιους. Και αν μιλήσει στον Δημοσθένη τελικά… Πώς θα αντιδράσει;







Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY