Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα θύμα κακοποίησης από τον Μάνο;

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα θύμα κακοποίησης από τον Μάνο;

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, καθώς τα νεύρα του Μάνου αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, με αφορμή να ξεσπά συνεχώς άγρια στην Μαρίνα.

Οι τσακωμοί του με την Αμαλία είναι πια δίχως τέλος και είναι κάτι που δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και καυγάδες. Η αλλόκοτη αυτή συμπεριφορά φυσικά τρομοκρατεί τόσο την Μαρίνα όσο και την κόρη τους, την μικρή Αγγελική.

Κάποια στιγμή ο Ισίδωρος βάζει στον Μάνο να ακούσει έναν από τους καυγάδες του με την Αμαλία, τον οποίο ηχογράφησε η ίδια και τον στριμώχνει, απαιτώντας του, στο εξής να της φέρεται με σεβασμό. Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν αλλάζει συμπεριφορά και εξαιτίας του ότι παίρνει αμφεταμίνες, τα νεύρα του είναι ολοένα και χειρότερα.

Ένα ακόμη όμως έντονο ξέσπασμα του Μάνου τρομοκρατεί την Αγγελική και η Μαρίνα μένει άναυδη από το πώς φέρεται τον τελευταίο καιρό και μάλιστα σύμφωνα με τα έχουν γίνει γνωστά, φαίνεται πως η τελευταία θα δεχτεί και κακοποίηση από τον άντρα της, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY