Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η γη της ελιάς: Η Ιουλία με τον Γιώργη έκλεψαν τον θησαυρό;

Οι συζητήσεις για τη «Γη της Ελιάς» μεταξύ των τηλεθεατών της σειράς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γη της ελιάς: Η Ιουλία με τον Γιώργη έκλεψαν τον θησαυρό;

Μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους Βρεττάκους στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» του Mega, καθώς θα αντιληφθούν πως κάποιος τους πρόλαβε στον θησαυρό που είχε κρύψει ο Ιπποκράτης.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, η Μυρτάλη με τον Στέφανο, ο Μάνος, ο Ιάκωβος με τον Αποστόλη και η Ιουλία πηγαίνουν στο μέρος που έχει «σημαδέψει» στον χάρτη ο πατέρας της Μυρτάλης, σύμφωνα με τις συντεταγμένες που κρύβουν τα τέσσερα δαχτυλίδια με το οικόσημο της οικογένειας.

Οι υποψίες των τηλεθεατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πέσει πάνω στον Γιώργη, τον οποίο «κατηγορούν» πως έχει κάποιο σκοτεινό ρόλο και έχει καλά κρυμμένα μυστικά.

Μάλιστα, εκφράζουν την άποψη πως εκείνος είναι πίσω από τον Κωνσταντίνο, αν και άλλοι υποστηρίζουν πως πίσω από όλα είναι ο γιος του Ιάκωβου που «σκηνοθέτησε» το θάνατό του πριν από 20 χρόνια, φεύγοντας για το εξωτερικό.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε την Ιουλία να είναι με τον Γιώργη στο σπίτι του Ισίδωρου, και η «αρχόντισσα» του απαντάει πως τον αγαπάει πολύ, αφού δεν θα τα είχε καταφέρει χωρίς τη βοήθειά του.

Λέτε να συνεργάστηκαν η Ιουλία με τον Γιώργη και να έκλεψαν εκείνοι τον κρυμμένο θησαυρό;

Άλλωστε, η Ιουλία όταν έγινε γνωστό πως υπάρχει το δεύτερο μέρος του χάρτη που βρήκε η Μυρτάλη στα προσωπικά αντικείμενα του Ιπποκράτη, είχε ζητήσει με έντονο ύφος να κρατήσει εκείνη τα δύο κομμάτια.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY