Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ αποδέχεται τελικά τον Τζον

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ αποδέχεται τελικά τον Τζον

Μία ευχάριστη κι ανατρεπτική εξέλιξη θα δούμε στη Γη της Ελιάς, με την Φιλιώ να αποφασίζει να αποδεχθεί τον Τζον στη ζωή της Αθηνάς.

Η Αθηνά και ο Τζον νιώθουν ευτυχισμένοι, καθώς η Αθηνά θέλησε να απαντήσει θετικά στην πρόταση γάμου του και δεν βλέπει την ώρα να τον παντρευτεί. Όταν όμως ανακοινώσουν τα ευχάριστα στην Φιλιώ, η μικρή θα αντιδράσει.

Η Φιλιώ θέτει μάλιστα ένα μεγάλο δίλλημα στην Αθηνά. ” Ή αυτός ή εγώ στη ζωή σου”. Η Αθηνά δυστυχώς θα επιλέξει το καλό της Φιλιώς και θα τερματίσει την σχέση της με τον Τζον, παρότι τον αγαπάει πολύ.

Ο Τζον δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη και σέβεται την άποψή της, αν και μέσα του νιώθει θλίψη. Η επιστροφή του στην Αμερική είναι μονόδρομος. Η Αθηνά, το επόμενο διάστημα νιώθει ότι της λείπει ο Τζον και δεν ξέρει αν έκανε καλά που τελείωσε την σχέση μαζί του.

Μετά από δύο εβδομάδες, όπως διαβάζουμε στο youweekly και το Τv24, ο Τζον θα βρεθεί ξαφνικά έξω από την πόρτα της Αθηνάς. Η ίδια θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της. Δεν θα πιστέψει ότι τον βλέπει μπροστά της.

Ο Τζον έρχεται να μείνει μόνιμα στην Μάνη και αυτός ο έρωτας δεν φαίνεται για την ώρα να έχει ημερομηνία λήξης. Στις πολύ θετικές εξελίξεις είναι και το γεγονός ότι η Φιλιώ θα αποδεχθεί σιγά σιγά τον Τζον, για το καλό της Αθηνάς και θα αρχίσει να τον βλέπει με καλό μάτι.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY